info@cava.fi +358 (0)6 3120 091

Rekrytoimme!

TÖITÄ KAMPAAJALLE!

(sopimusyrittäjä)

CAVA:n asiakaskunnan kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimmekin nyt uusia uransa eri vaiheissa olevia henkilöitä jotka suhtautuvat hiuksiin ja asiakaspalveluun intohimoisesti, liittymään energiseen tiimiimme. 

Mikäli sinulla on halu ja intohimo kehittyä hiusmuotoilijana ja laajentaa osaamistasi sinun kannattaa olla meihin yhteydessä. Haluaisimme kuulla osaamisestasi ja ennenkaikkea motivaatiostasi hiusalaa kohtaan.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että tiimimme ja siinä toimivat henkilöt voivat hyvin ja haluammekin tukea jokaista tiimimme jäsentä koulutuksilla, valmennuksilla sekä vaihtelua tuovilla projekteilla. Olemmekin porrastaneet tiimiläistemme ammattitaidon; Stylist, Senior Stylist, sekä Master Stylist -osa-alueisiin. Yhdessä tiimiläisten kanssa kannustamme toisiamme kehittymään ammattilaisena! Jos tuntuu että olet kiinnostunut työskentelemään tiimissämme niin ota ihmeessä yhteyttä meihin.

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kaupungin parhaalla paikalla olevat tilat sekä laadukkaimmat tuotteet. Lisäksi tarjoamme tuen jatkuvaan kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen. Sopimusyrittäjänä voit itse vaikuttaa joustavasti esimerkiksi työaikoihisi sekä ansaintatasoosi. Sopimusyrittäjyys mahdollistaa turvallisen ja vaivattoman startin myös vasta-alkajalle. Tarvittaessa saat myös opastusta toimiminen perustamisessa sekä kirjanpidollisissa asioissa.

Odotamme Sinulta, että nautit aidosti työstäsi hiusalalla, haluat kehittyä siinä sekä ymmärrät hyvän asiakaspalvelutaidon tärkeyden!

Soita tai lähetä hakemuksesi jo tänään!


Ninni Räsänen

044 377 2101

info@cava.fi

Me olemme CAVA!

 • Ninni
  Ninni
  Master Stylist
 • Anna
  Anna
  Master Stylist
 • Maria
  Maria
  Master Stylist
 • Maarit
  Maarit
  Master Stylist
 • Nadja
  Nadja
  Master Stylist
 • Minna
  Minna
  Master Stylist
 • Julia
  Julia
  Senior Stylist
 • Kira
  Kira
  Stylist
Ninni
Master Stylist

Ninni on Cavan omistaja ja päätirehtööri. Ninni on toiminut alalla vuodesta 2006 ja on koulutukseltaan parturi-kampaaja sekä meikkaaja-maskeeraajaa. Ninni on myös syventänyt kauneudenhoitoalanosaamistaan Laurea-ammattikorkeakoulussa ja on valmistunut estenomiksi joulukuussa 2015. Liiketyön ohessa Ninni on myös toiminut hiusalan opettajan tehtävissä.

Ninni on luonteeltaan iloinen ja seikkailunhaluinen. Ninni on aina innokas oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Ninniä inspiroivat vaihtuvien trendien seuraaminen, hiusalan huippuosaajat, asiakkaat sekä tietysti taitavat työkaverit. Ninni rakastaa kokonaisuuksien rakentamista, oli kyse sitten leikkaus-, värjäys tai kampaus-, meikkikokonaisuuksista. Ninni on tarkka työssään ja vaatikin itseltään aina täydellisyyttä.

Anna
Master Stylist

Anna on rautainen ammattilainen, joka on koulutukseltaan parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja sekä estenomi. Anna on toiminut alalla vuodesta 1997. Liiketyön lisäksi Anna on toiminut myös pitkään hiusalan opettajana, sekä meikkaus-maskeerausopettajana. Ammattitaidon kehittäminen ja sitä kautta jatkuva kouluttautuminen on Annalle erityisen tärkeää.

Luonteeltaan Anna on iloinen ja positiivinen. Erityisesti Anna rakastaa hiusten leikkaamista ja se näkyy myös hänen työssään. Kokemuksellaan Anna tekee niin hiuksiin kuin meikkeihinkin liittyvät kokonaisuudet aina tinkimättömällä laadulla. Annan erityisosaamiseen kuuluu erityisesti näyttävien kampausten ja meikkausten loihtiminen.

Anna palvelee asiakkaitamme suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Maria
Master Stylist

Maria on huumorintajuinen ja räiskyvä kyröläinen. Maria on toiminut alalla vuodesta 2007 ja on koulutukseltaan sekä hiusmuotoilija että meikkaaja-maskeeraaja. Maria on rohkea ja idearikas taitaja, joka rakastaa uusien tyylien luomista ja on aina valmis ottamaan haastavimmatkin värjäyshaasteet vastaan. Marian intohimona on myös kampauksien ja meikkien luominen.

Maarit
Master Stylist

Maarit on hiusalan timanttinen ammattilainen. Hän on toiminut alalla vuodesta 1981. Hänen intohimoihinsa kuuluu upeiden leikkaus- ja värjäyskokonaisuuksien luominen.

Nadja
Master Stylist

Nadja on vuonna 2007 alalle tullut määrätietoinen parturi-kampaaja. Nadja nauttii erityisesti tarkkojen teknisten leikkausten toteuttamisesta. Nadjan bravuureihin kuuluvat erilaiset vaaleiden hiusten värjäykset ja sävytykset.

Nadja on hyvä kuuntelemaan asiakkaidensa toiveita ja osaakin taidokkaasti toteuttaa vaativimmatkin muutosprojektit asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti.

Nadja palvelee suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Minna
Master Stylist

Minna on tiimimme uusin jäsen, hänellä on vankka kokemus asiakastyöstä sekä parturi-kampaamoyrittäjyydestä jo vuodesta 2007 saakka. Työskennellessään hän pyrkii olemaan aina läsnä ja kuuntelemaan tarkasti asiakkaan ajatuksia ja toiveita. Minnalle työn laatu on sydämen asia ja se onkin asia josta hän ei koskaan tingi.

Kampaajana Minna arvostaa perinteisiä taitoja, oppii mielellään uutta ja onkin aina innokas viemään osaamistaan uudelle tasolle. Hän rakastaa taidokkaiden kampausten luomista sekä tekee mielellään myös kauneusmeikkejä.

Minna palvelee suomeksi sekä englanniksi.

Julia
Senior Stylist

Julia on tiimimme nuoria ammattilaisia. Julia onkin täynnä nuoren ammattilaisen intoa ja suhtautuu intohimoisesti hiusalaan. Julialta luonnistuvat myös upeat kauneusmeikit ja niitä hän taiteileekin hyvin mielellään. Julia on rauhallinen ja erittäin tarkka työssään, ollen samalla myös aina positiivinen asiakaspalvelija. Julia toteuttaa väri- ja leikkauskokonaisuudet aina tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen.

Julia palvelee suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Kira
Stylist

Kira on tiimimme tuorein osaaja, joka valmistui Joulukuussa 2016 parturi-kampaajaksi. Kira suhtautuu intohimoisesti hiusalaan ja onkin innokas kouluttautumaan ja kehittämään jatkuvasti osaamistaan. Kira on tarkka ja taitava työssään, kuunnellen aina asiakkaan tarpeita parhaan kokonaisuuden toteuttamiseksi.

Kiran osaamisalueeseen kuuluu myös meikit ja erityisesti hän on kiinnostunut vaativien maskeeraustöiden toteuttamisesta. Kiran luovuudella onkin ainoastaan taivas rajana, hänen toteuttaessaan upeita hius- ja maskeerauskokonaisuuksia.

© Cava Hair & Make-Up 2018