info@cava.fi 06 3120 091
Löydät nyt kaikki kampaajamme Wasaborgista!
Rewell Centerin toimipisteemme on yhdistynyt Wasaborgin toimipisteemme kanssa.
Microblading! Helpot kulmat hintaan 249€
Cava etsii KAMPAAJAA
Oletko se sinä?

CAVA PARTURI-KAMPAAMO VAASASSA

CAVA WASABORG

AVOINNA
MA-PE 10.00 – 18.00
LA 09.00 – 14.00
(tai sopimuksen mukaan!)

VARAA AIKA TÄSTÄ

Cava Hair & Make-up on Vaasan keskustassa sijaitseva kahden toimipisteen parturi-kampaamo miehille ja naisille sekä meikkistudio. Cava parturi ja kampaamo tarjoaa laadukasta sekä viimeisteltyä hiusmuotoilua vahvalla ammattitaidolla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Otamme sinut vastaan aina yksilönä, suunnitellen juuri sinun parhaita piirteitä korostavan kokonaisuuden.

Tavoitteenamme on, että meidän kampaamossa koet saavasi palvelun lisäksi hemmotteluhetken sekä ripauksen arjen luksusta. Cava Wasaborgissa työskentelee yhdeksän parturi-kampaajaa, kahdeksan meikkaajaa sekä kulmien ja ripsien microblanding- ja kestopigmentointiartisti. Cava Rewell Centerissä toimii viisi parturi-kampaajaa, joista kaksi on koulutukseltaan myös meikkaa-maskeeraajia. Erityisosaamiseemme kuuluvat vaativat värityöt viimeisimmillä tekniikoilla ja tekninen hiustenleikkaaminen.

Kaikki parturi-kampaajamme sekä meikkaajamme kouluttautuvat jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin kehittääkseen sekä ylläpitääkseen korkeatasoista osaamistaan. Tiimimme on jaettu ammattitaitotasoihin, jotta sinun olisi helppo löytää juuri sinulle sopiva ammattilainen.

CAVA ETSII KAMPAAJAA

CAVA:n asiakaskunnan kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimmekin nyt uusia uransa eri vaiheissa olevia kampaajia, jotka suhtautuvat hiuksiin ja asiakaspalveluun intohimoisesti, liittymään energiseen tiimiimme!

#CAVAVAASA

Cavan työnjälki näkyy sosiaalisessa mediassa. Alla näet viimeisimpiä töitämme sekä ajankohtaisia julkaisuja. Instagramissa voit tutustua täyteen portfolioomme. Julkaisemme päivittäin kuvia töistämme. Kuvista löydät myös merkinnät kenen stylistimme töistä on kyse, näin voit saada helpotusta juuri sinun tyyppisen kampaajan valinnasta.

Seuraa meitä Instagramissa!

Osta lahjakortti!

Lahjakortti on aina mieluinen lahja, eikä lahjakortin ostaminen ole ollut koskaan näin helppoa!

TUOTTEET

Cava parturi ja kampaamo Vaasa panostaa laadukkaaseen ja laajaan tuotevalikoimaan, jotta löytäisimme aina jokaiselle asiakkaalle juuri hänen hiuksiinsa, hiuspohjaansa sekä tarpeisiinsa soveltuvat tuotteet. Meiltä löytyviä tarkoin valittuja hiustuotesarjoja ovat: Sebastian Professionals, System Professional, Eimi, Olaplex ja Nioxin. Meikkipuolen tuotesarjamme on ylellinen Diego Dalla Palma.

Jotta pystymme taata huipputulokset värjäystöissämme, käytämme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia värituotteita. Päävärisarjamme ovat Wella Professionals ja Sassoon Professionals. Lisäksi käytössämme ovat Elumenin, Sebastian Professionalin sekä Color maskin suoravärituotteet.

Ota yhteyttä!

CAVA kampaamo Vaasan ajanvaraus ja yhteystiedot

Parturi-kampaamo Cava:n logo

CAVA WASABORG

Kampaamo aukioloajat

MA-PE 10.00 – 18.00

LA 09.00 – 14.00

(tai sopimuksen mukaan!)

Vaasanpuistikko 14 – Vaasa

06 312 0091

info@cava.fi

VARAA AIKA TÄSTÄ!
Call Now Button