info@cava.fi +358 (0)6 3120 091
Cava etsii KAMPAAJAA
Oletko se sinä?
Leikkaus- ja väripalveluista Opiskelija-alennus -15%!

CAVA PARTURI-KAMPAAMO VAASASSA

AVOINNA
MA-PE 10.00 – 18.00
LA 09.00 – 14.00
(tai sopimuksen mukaan!)

VARAA AIKA TÄSTÄ

Cava Hair & Make-up on Vaasan keskustassa sijaitseva parturi-kampaamo miehille ja naisille sekä meikkistudio. Cava tarjoaa laadukasta sekä viimeisteltyä hiusmuotoilua vahvalla ammattitaidolla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Otamme sinut vastaan aina yksilönä, suunnitellen juuri sinun parhaita piirteitä korostavan kokonaisuuden.

Tavoitteenamme on, että meillä koet saavasi palvelun lisäksi hemmotteluhetken sekä ripauksen arjen luksusta. Cavassa työskentelee yhdeksän parturi-kampaajaa, kahdeksan meikkaajaa sekä microblanding- ja kestopigmentointiartisti. Erityisosaamiseemme kuuluvat vaativat värityöt viimeisimmillä tekniikoilla ja tekninen hiustenleikkaaminen.

Kaikki parturi-kampaajamme sekä meikkaajamme kouluttautuvat jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin kehittääkseen sekä ylläpitääkseen korkeatasoista osaamistaan. Tiimimme on jaettu ammattitaitotasoihin, jotta sinun olisi helppo löytää juuri sinulle sopiva ammattilainen.

CAVA ETSII KAMPAAJAA

CAVA:n asiakaskunnan kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimmekin nyt uusia uransa eri vaiheissa olevia kampaajia, jotka suhtautuvat hiuksiin ja asiakaspalveluun intohimoisesti, liittymään energiseen tiimiimme!

#CAVAVAASA

Cavan työnjälki näkyy sosiaalisessa mediassa. Alla näet viimeisimpiä töitämme sekä ajankohtaisia julkaisuja. Instagramissa voit tutustua täyteen portfolioomme. Julkaisemme päivittäin kuvia töistämme. Kuvista löydät myös merkinnät kenen stylistimme töistä on kyse, näin voit saada helpotusta juuri sinun tyyppisen kampaajan valinnasta.

Seuraa meitä Instagramissa!

Osta lahjakortti!

Lahjakortti on aina mieluinen lahja, eikä lahjakortin ostaminen ole ollut koskaan näin helppoa!

TUOTTEET

Panostamme Cavassa laadukkaaseen ja laajaan tuotevalikoimaan, jotta löytäisimme aina jokaiselle asiakkaalle juuri hänen hiuksiinsa, hiuspohjaansa sekä tarpeisiinsa soveltuvat tuotteet. Meiltä löytyviä tarkoin valittuja hiustuotesarjoja ovat: Sebastian Professionals, System Professional, Eimi, Olaplex ja Nioxin. Meikkipuolen tuotesarjamme on ylellinen Diego Dalla Palma.

Jotta pystymme taata huipputulokset värjäystöissämme, käytämme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia värituotteita. Päävärisarjamme ovat Wella Professionals ja Sassoon Professionals. Lisäksi käytössämme ovat Elumenin, Sebastian Professionalin sekä Color maskin suoravärituotteet.

Ota yhteyttä!

AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

AVOINNA

MA-PE 10.00 – 18.00

LA 09.00 – 14.00

(tai sopimuksen mukaan!)

Vaasanpuistikko 14 – 65100 Vaasa

+358(0)6 3120 091

info@cava.fi

VARAA AIKA TÄSTÄ!

Call Now Button