info@cava.fi 06 3120 091

CAVA TIIMI

Miten voimme palvella?

Cava Wasaborg

Ninni

Master Stylist

Ninni on Cavan omistaja ja päätirehtööri. Ninni on toiminut alalla vuodesta 2006 ja on koulutukseltaan parturi-kampaaja sekä meikkaaja-maskeeraajaa. Ninni on myös syventänyt kauneudenhoitoalanosaamistaan Laurea-ammattikorkeakoulussa ja on valmistunut estenomiksi 2015. Liiketyön ohessa Ninni on myös toiminut hiusalan opettajan tehtävissä.

Ninni on luonteeltaan iloinen ja seikkailunhaluinen. Ninni on aina innokas oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Ninniä inspiroivat vaihtuvien trendien seuraaminen, hiusalan huippuosaajat, asiakkaat sekä tietysti taitavat työkaverit. Ninni rakastaa kokonaisuuksien rakentamista, oli kyse sitten leikkaus-, värjäys tai kampaus-, meikkikokonaisuuksista. Ninni on tarkka työssään ja vaatikin itseltään aina täydellisyyttä.

Anna

Master Stylist

Anna on rautainen ammattilainen, joka on koulutukseltaan parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja sekä estenomi. Anna on toiminut alalla vuodesta 1997. Liiketyön lisäksi Anna on toiminut myös pitkään hiusalan opettajana, sekä meikkaus-maskeerausopettajana. Ammattitaidon kehittäminen ja sitä kautta jatkuva kouluttautuminen on Annalle erityisen tärkeää.

Luonteeltaan Anna on iloinen ja positiivinen. Erityisesti Anna rakastaa hiusten leikkaamista ja se näkyy myös hänen työssään. Kokemuksellaan Anna tekee niin hiuksiin kuin meikkeihinkin liittyvät kokonaisuudet aina tinkimättömällä laadulla. Annan erityisosaamiseen kuuluu erityisesti näyttävien kampausten ja meikkausten loihtiminen.

Anna palvelee asiakkaitamme suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Annalle tästä!

Maria

Master Stylist

Maria on huumorintajuinen ja räiskyvä kyröläinen. Maria on toiminut alalla vuodesta 2007 ja on koulutukseltaan sekä hiusmuotoilija että meikkaaja-maskeeraaja. Maria on rohkea ja idearikas taitaja, joka rakastaa uusien tyylien luomista ja on aina valmis ottamaan haastavimmatkin värjäyshaasteet vastaan. Marian intohimona on myös kampauksien ja meikkien luominen.

Varaa aikasi Marialle tästä!

Maarit

Master Stylist

Maarit on hiusalan timanttinen ammattilainen. Hän on toiminut alalla vuodesta 1981. Hänen intohimoihinsa kuuluu upeiden leikkaus- ja värjäyskokonaisuuksien luominen.

Varaa aikasi Maaritille tästä!

Minna

Master Stylist

Minnalla on vankka kokemus asiakastyöstä sekä parturi-kampaamoyrittäjyydestä jo vuodesta 2007 saakka. Työskennellessään hän pyrkii olemaan aina läsnä ja kuuntelemaan tarkasti asiakkaan ajatuksia ja toiveita. Minnalle työn laatu on sydämen asia ja se onkin asia josta hän ei koskaan tingi.

Kampaajana Minna arvostaa perinteisiä taitoja, oppii mielellään uutta ja onkin aina innokas viemään osaamistaan uudelle tasolle. Hän rakastaa taidokkaiden kampausten luomista sekä tekee mielellään myös kauneusmeikkejä.

Minna palvelee suomeksi sekä englanniksi.

Varaa aikasi Minnalle tästä!

Emilia

Senior Stylist

Emilia on vuonna 2012 alalle tullut määrätietoinen parturi-kampaaja. Emilia nauttii erityisesti kokonaisuuksien suunnittelusta, raidotuksista sekä polkkamittaisten leikkausmallien toteuttamisesta. Emilia kehittää aktiivisesti itseään koulutusten kautta ja hänen erityinen vahvuutensa on asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden muuttamisessa käytäntöön asiakasläheisen palvelun kautta.

Emilia palvelee suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Varaa aikasi Emilialle tästä!

Lauri

Stylist

Lauri on keväällä 2019 valmistunut ihana, positiivinen ja huipputaitava Stylistimme. Lauri pitää erityisesti vaalennustöistä, erilaisilla raidoitus ja balayage tekniikoilla taiteillusta ja lempileikkauksekseen Lauri mainitsee polkan.

Lauri palvelelee suomeksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Laurille tästä!

Juuli

Microblading Artist / Stylist

Juuli on sertifioitu Microblading ammattilaisemme. Juuli toteuttaa ammattitaitoisesti Swiss Colorin puhtailla, hypoallergeenisilla pigmenteillä nykyaikaiset Microbladingit. Lisäksi kulmien laminoinnit (Brow Lift), ripsien kestotaivutukset (Yumi lash lift) kuuluvat Juulin palveluvalikoimaan.

Juuli on tiimimme luova moniosaaja ja on osoittautunut erityisen hiusalalla erityisen taitavaksi kampausten loihtijaksi. Juuli seuraa tiiviisti trendejä ja onkin aina ensimmäisenä tietoinen muodin uusista tuulista.

Hän palvelee asiakkaitaan Suomeksi ja Englanniksi.

Varaa aikasi Juulille tästä!

Nanna

Make-up Artist

Nanna on loistavan värisilmän omaava meikkaaja-maskeeraaja, joka rakastaa työtään. Kokemusta alalta on kertynyt jo lähemmäs kaksi vuosikymmentä. Intohimo alaan ei ole vuosien varrella laantunut, vaan hän edelleen haluaa oppia aina lisää ja kouluttaakin itseään aktiivisesti.

Nanna on myynyt kosmetiikkaa yli 15 vuotta, joten hänellä on hyvin laaja tuotetietämys ja tuntemus niin meikeistä kuin kosmetiikasta yleensäkin. Hän tekee mielellään meikkiopastuksia ja esimerkiksi hänen asiakasiltansa ovat olleet supersuosittuja. Nanna on erinomainen asiakaspalvelija ja hänet onkin valittu Vaasan Vuoden asiakaspalvelijaksi. Nannan töitä olet voinut nähdä mm. TV:ssä, teatterissa, muotinäytöksissä, musiikkivideoissa, mainoksissa sekä erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Hänen töitään voit seurata Facebookissa sekä Instagramissa; Makeup NannaWest.

Varaa aikasi Nannalle tästä!

Ani

Master Stylist / Salon Manager

Ani toimii CAVA Rewell Centerin toimipisteen Salon Managerina. Ani on ollut alalla vuodesta 2010 ja on koulutukseltaan hiusmuotoilija, sekä meikkaaja-maskeeraaja. Hän on hyvin omistautunut työlleen ja haluaa aina viedä osaamistaan eteenpäin. Erityisiksi lempitöikseen hän mainitsee vaalennustyöt ja meikkaukset. Lisäksi hänestä on ihanaa tehdä isoja muutoksia niin leikkauksissa kuin väreissäkin.

Luonteeltaan Ani on iloinen ja huumorintajuinen, Anibananin tuolissa ei varmasti tule tylsää. Konsultoidessaan asiakasta Ani pyrkii aina toteuttamaan asiakkaan toiveet, antaen ehdotuksia sekä suunnittelemaan kokovaisvaltaisesti asiakkaalle sopivimman kokonaisuuden.

Ani palvelee suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä albaniaksi.

Varaa aikasi Anille tästä!

Henni

Senior Stylist

Henni on vuodesta 2008 saakka hiusalalla työskennellyt, kokenut parturi-kampaaja. Työssään hän nauttii erityisesti leikkaamisesta sekä kampausten taiteilusta. Henni on työskennellyt useita vuosia myös parturiliikkeessä, eli erityisen taidokkaat miestenleikkaukset sujuvat häneltä.

Henni on luonteeltaan ongelmien ratkaisija, mikä näkyy myös hänen työssään - Henni nauttiikin ratkaista hiushaasteita ja etsiä parhaita mahdollisia hiusratkaisuja jokaiselle yksilöllisesti. Työssään Henni rakastaa ihmisten kohtaamista ja sitä miten hän saa hiusten kautta loihtia iloa ihmisten päiviin. Hänelle onkin tärkeää vastata asiakkaan toiveisiin parhaalla mahdollisella lopputuloksella.

Henni palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Hennille tästä!

Hilda

Senior Stylist

Hilda on rento ja hauska hiusalan ammattilainen. Hilda on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2014. Hilda tekee hiuksia koko sydämellään ja rakastaakin kohdata ihmiset ihmisinä. Hildalle on tärkeää että asiakkaalla on aina tervetullut olo hänen tuoliinsa ja että asiakas saa nauttia kokemuksestaan juuri sellaisena kuin on.

Hilda rakastaa eniten ihanien hiuskokonaisuuksien luomisesta käyttämällä erilaisia raidoitus- sekä värjäystekniikoita. Ammattitaidon, sekä itsensä kehittäminen on Hildalle sydämenasia ja hän kehittääkin jatkuvasti osaamistaan sekä tekniikka- että tuotekoulutuksilla.

Hilda palvelee suomeksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Hildalle tästä!

Minja

Stylist

Minja suorittanut kauneudenhoitoalan perustutkinnon vuonna 2015 ja valmistunut meikkaa-maskeeraajaksi keväällä 2017. Meikkaaja-maskeeraajan töitä Minja on tehnyt kattavasti niin näytöksiin, katalogikuvauksiin kuin teatteri- ja oopperatuotantoihinkin. Minja on työskennellyt keväästä 2019 saakka kokopäiväisesti kampaajana, josta Minjalle on kehittynyt vankka kokemus asiakastyön parissa. Minja valmistui keväällä 2020 parturi-kampaajaksi erinomaisin arvosanoin.

Minja on pohjanmaalta kotoisin ja luonnehtii itseään pirteäksi haaveilijaksi, joka tutustuu mielellään uusiin ihmisiin. Minja on aina rakastanut kauniita asioita ja ollut visuaalisesti tarkka ja kiinnostunut. Hän rakastaa työtään, jossa hän saa käyttää luovuuttaan, visuaalisuuttaan sekä olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Lempitöikseen Minja nimeää kampaukset, meikit sekä miestenhiustenleikkaukset.

Minja palvelee suomeksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Minjalle tästä!

Julia

Senior Stylist

Julia on toiminut hiusalalla vuodesta 2015. Julia suhtautuu hyvin intohimoisesti hiusalaan ja hänellä on kokemusta myös hiusmuotoilun SM-kisoista. Tarkkuus, viimeistelyn laatu ja positiviinen asiakaspalvelukokemus ovatkin Julialle asioita joista hän ei tingi.

Julia on erityisen kiinnostunut muoto-opista ja sen myötä erilaiset parturi-leikkaukset sekä kampaukset ovat Julian intohimo. Värjäyksien osalta Julia rakastaa toteuttaa vaaleita värejä ja isoja vaalennustöitä.

Julia palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Julialle tästä!

Varaa aika!
Call Now Button