info@cava.fi Wasaborg: 06 3120 091 • Rewell Center: 06 3120 750

CAVA REWELL CENTER

Miten voimme palvella?

Ani

Master Stylist / Salon Manager

Ani toimii CAVA Rewell Centerin toimipisteen Salon Managerina. Ani on ollut alalla vuodesta 2010 ja on koulutukseltaan hiusmuotoilija, sekä meikkaaja-maskeeraaja. Hän on hyvin omistautunut työlleen ja haluaa aina viedä osaamistaan eteenpäin. Erityisiksi lempitöikseen hän mainitsee vaalennustyöt ja meikkaukset. Lisäksi hänestä on ihanaa tehdä isoja muutoksia niin leikkauksissa kuin väreissäkin.

Luonteeltaan Ani on iloinen ja huumorintajuinen, Anibananin tuolissa ei varmasti tule tylsää. Konsultoidessaan asiakasta Ani pyrkii aina toteuttamaan asiakkaan toiveet, antaen ehdotuksia sekä suunnittelemaan kokovaisvaltaisesti asiakkaalle sopivimman kokonaisuuden.

Ani palvelee suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä albaniaksi.

Varaa aikasi Anille tästä!

Hilda

Senior Stylist

Hilda on rento ja hauska hiusalan ammattilainen. Hilda on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2014. Hilda tekee hiuksia koko sydämellään ja rakastaakin kohdata ihmiset ihmisinä. Hildalle on tärkeää että asiakkaalla on aina tervetullut olo hänen tuoliinsa ja että asiakas saa nauttia kokemuksestaan juuri sellaisena kuin on.

Hilda rakastaa eniten ihanien hiuskokonaisuuksien luomisesta käyttämällä erilaisia raidoitus- sekä värjäystekniikoita. Ammattitaidon, sekä itsensä kehittäminen on Hildalle sydämenasia ja hän kehittääkin jatkuvasti osaamistaan sekä tekniikka- että tuotekoulutuksilla.

Hilda palvelee suomeksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Hildalle tästä!

Julia

Stylist

Julia on toiminut hiusmuotoilijana vuodesta 2016 ja valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2017. Julia suhtautuu hyvin intohimoisesti hiusalaan ja hänellä on kokemusta myös hiusmuotoilun SM-kisoista. Tarkkuus, viimeistelyn laatu ja positiviinen asiakaspalvelukokemus ovatkin Julialle asioita joista hän ei tingi.

Julia on erityisen kiinnostunut muoto-opista ja sen myötä erilaiset parturi-leikkaukset sekä kampaukset ovat Julian intohimo. Värjäyksien osalta Julia rakastaa toteuttaa vaaleita värejä ja isoja vaalennustöitä.

Julia palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Julialle tästä!

Ott

Stylist

Ott on luonteeltaan iloinen ja sosiaalinen henkilö ja hän tuleekin erinomaisesti toimeen kaikkien ihmisten kanssa. Ott on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2017 ja hiusammattilaisena Ott on eteenpäin katsova, tavoitteellinen ja haluaa jatkuvasti kehittää osaamistaan. Ott vaatiikin itseltään erinomaisuutta, eikä mikään projekti ole hänelle liian haastava. Ott:n mottona onkin kohdata jokainen asiakas yksilönä ja toteuttaa aina asiakkaan kannalta paras lopputulos. Ott:n lempitöihin kuuluu erilaiset värjäykset, miesten leikkaukset sekä kampaukset.

Ott palvelee suomeksi, englanniksi ja viroksi.

Varaa aikasi Ott:lle tästä!

Varaa aika!
Call Now Button