info@cava.fi 06 3120 091

CAVA REWELL CENTER

Miten voimme palvella?

Ani

Master Stylist / Salon Manager

Ani toimii CAVA Rewell Centerin toimipisteen Salon Managerina. Ani on ollut alalla vuodesta 2010 ja on koulutukseltaan hiusmuotoilija, sekä meikkaaja-maskeeraaja. Hän on hyvin omistautunut työlleen ja haluaa aina viedä osaamistaan eteenpäin. Erityisiksi lempitöikseen hän mainitsee vaalennustyöt ja meikkaukset. Lisäksi hänestä on ihanaa tehdä isoja muutoksia niin leikkauksissa kuin väreissäkin.

Luonteeltaan Ani on iloinen ja huumorintajuinen, Anibananin tuolissa ei varmasti tule tylsää. Konsultoidessaan asiakasta Ani pyrkii aina toteuttamaan asiakkaan toiveet, antaen ehdotuksia sekä suunnittelemaan kokovaisvaltaisesti asiakkaalle sopivimman kokonaisuuden.

Ani palvelee suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä albaniaksi.

Varaa aikasi Anille tästä!

Henni

Senior Stylist

Henni on vuodesta 2008 saakka hiusalalla työskennellyt, kokenut parturi-kampaaja. Työssään hän nauttii erityisesti leikkaamisesta sekä kampausten taiteilusta. Henni on työskennellyt useita vuosia myös parturiliikkeessä, eli erityisen taidokkaat miestenleikkaukset sujuvat häneltä.

Henni on luonteeltaan ongelmien ratkaisija, mikä näkyy myös hänen työssään - Henni nauttiikin ratkaista hiushaasteita ja etsiä parhaita mahdollisia hiusratkaisuja jokaiselle yksilöllisesti. Työssään Henni rakastaa ihmisten kohtaamista ja sitä miten hän saa hiusten kautta loihtia iloa ihmisten päiviin. Hänelle onkin tärkeää vastata asiakkaan toiveisiin parhaalla mahdollisella lopputuloksella.

Henni palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Hennille tästä!

Hilda

Senior Stylist

Hilda on rento ja hauska hiusalan ammattilainen. Hilda on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2014. Hilda tekee hiuksia koko sydämellään ja rakastaakin kohdata ihmiset ihmisinä. Hildalle on tärkeää että asiakkaalla on aina tervetullut olo hänen tuoliinsa ja että asiakas saa nauttia kokemuksestaan juuri sellaisena kuin on.

Hilda rakastaa eniten ihanien hiuskokonaisuuksien luomisesta käyttämällä erilaisia raidoitus- sekä värjäystekniikoita. Ammattitaidon, sekä itsensä kehittäminen on Hildalle sydämenasia ja hän kehittääkin jatkuvasti osaamistaan sekä tekniikka- että tuotekoulutuksilla.

Hilda palvelee suomeksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Hildalle tästä!

Minja

Stylist

Minja suorittanut kauneudenhoitoalan perustutkinnon vuonna 2015 ja valmistunut meikkaa-maskeeraajaksi keväällä 2017. Meikkaaja-maskeeraajan töitä Minja on tehnyt kattavasti niin näytöksiin, katalogikuvauksiin kuin teatteri- ja oopperatuotantoihinkin. Minja on työskennellyt keväästä 2019 saakka kokopäiväisesti kampaajana, josta Minjalle on kehittynyt vankka kokemus asiakastyön parissa. Minja valmistui keväällä 2020 parturi-kampaajaksi erinomaisin arvosanoin.

Minja on pohjanmaalta kotoisin ja luonnehtii itseään pirteäksi haaveilijaksi, joka tutustuu mielellään uusiin ihmisiin. Minja on aina rakastanut kauniita asioita ja ollut visuaalisesti tarkka ja kiinnostunut. Hän rakastaa työtään, jossa hän saa käyttää luovuuttaan, visuaalisuuttaan sekä olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Lempitöikseen Minja nimeää kampaukset, meikit sekä miestenhiustenleikkaukset.

Minja palvelee suomeksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Minjalle tästä!

Julia

Senior Stylist

Julia on toiminut hiusalalla vuodesta 2015. Julia suhtautuu hyvin intohimoisesti hiusalaan ja hänellä on kokemusta myös hiusmuotoilun SM-kisoista. Tarkkuus, viimeistelyn laatu ja positiviinen asiakaspalvelukokemus ovatkin Julialle asioita joista hän ei tingi.

Julia on erityisen kiinnostunut muoto-opista ja sen myötä erilaiset parturi-leikkaukset sekä kampaukset ovat Julian intohimo. Värjäyksien osalta Julia rakastaa toteuttaa vaaleita värejä ja isoja vaalennustöitä.

Julia palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Julialle tästä!

Varaa aika!
Call Now Button