info@cava.fi Wasaborg: 06 3120 091 • Rewell Center: 06 3120 750

CAVA WASABORG

Miten voimme palvella?

Ninni

Master Stylist

Ninni on Cavan omistaja ja päätirehtööri. Ninni on toiminut alalla vuodesta 2006 ja on koulutukseltaan parturi-kampaaja sekä meikkaaja-maskeeraajaa. Ninni on myös syventänyt kauneudenhoitoalanosaamistaan Laurea-ammattikorkeakoulussa ja on valmistunut estenomiksi 2015. Liiketyön ohessa Ninni on myös toiminut hiusalan opettajan tehtävissä.

Ninni on luonteeltaan iloinen ja seikkailunhaluinen. Ninni on aina innokas oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Ninniä inspiroivat vaihtuvien trendien seuraaminen, hiusalan huippuosaajat, asiakkaat sekä tietysti taitavat työkaverit. Ninni rakastaa kokonaisuuksien rakentamista, oli kyse sitten leikkaus-, värjäys tai kampaus-, meikkikokonaisuuksista. Ninni on tarkka työssään ja vaatikin itseltään aina täydellisyyttä.

Anna

Master Stylist

Anna on rautainen ammattilainen, joka on koulutukseltaan parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja sekä estenomi. Anna on toiminut alalla vuodesta 1997. Liiketyön lisäksi Anna on toiminut myös pitkään hiusalan opettajana, sekä meikkaus-maskeerausopettajana. Ammattitaidon kehittäminen ja sitä kautta jatkuva kouluttautuminen on Annalle erityisen tärkeää.

Luonteeltaan Anna on iloinen ja positiivinen. Erityisesti Anna rakastaa hiusten leikkaamista ja se näkyy myös hänen työssään. Kokemuksellaan Anna tekee niin hiuksiin kuin meikkeihinkin liittyvät kokonaisuudet aina tinkimättömällä laadulla. Annan erityisosaamiseen kuuluu erityisesti näyttävien kampausten ja meikkausten loihtiminen.

Anna palvelee asiakkaitamme suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Annalle tästä!

Maria

Master Stylist

Maria on huumorintajuinen ja räiskyvä kyröläinen. Maria on toiminut alalla vuodesta 2007 ja on koulutukseltaan sekä hiusmuotoilija että meikkaaja-maskeeraaja. Maria on rohkea ja idearikas taitaja, joka rakastaa uusien tyylien luomista ja on aina valmis ottamaan haastavimmatkin värjäyshaasteet vastaan. Marian intohimona on myös kampauksien ja meikkien luominen.

Varaa aikasi Marialle tästä!

Maarit

Master Stylist

Maarit on hiusalan timanttinen ammattilainen. Hän on toiminut alalla vuodesta 1981. Hänen intohimoihinsa kuuluu upeiden leikkaus- ja värjäyskokonaisuuksien luominen.

Varaa aikasi Maaritille tästä!

Minna

Master Stylist

Minnalla on vankka kokemus asiakastyöstä sekä parturi-kampaamoyrittäjyydestä jo vuodesta 2007 saakka. Työskennellessään hän pyrkii olemaan aina läsnä ja kuuntelemaan tarkasti asiakkaan ajatuksia ja toiveita. Minnalle työn laatu on sydämen asia ja se onkin asia josta hän ei koskaan tingi.

Kampaajana Minna arvostaa perinteisiä taitoja, oppii mielellään uutta ja onkin aina innokas viemään osaamistaan uudelle tasolle. Hän rakastaa taidokkaiden kampausten luomista sekä tekee mielellään myös kauneusmeikkejä.

Minna palvelee suomeksi sekä englanniksi.

Varaa aikasi Minnalle tästä!

Emilia

Senior Stylist

Emilia on vuonna 2012 alalle tullut määrätietoinen parturi-kampaaja. Emilia nauttii erityisesti kokonaisuuksien suunnittelusta, raidotuksista sekä polkkamittaisten leikkausmallien toteuttamisesta. Emilia kehittää aktiivisesti itseään koulutusten kautta ja hänen erityinen vahvuutensa on asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden muuttamisessa käytäntöön asiakasläheisen palvelun kautta.

Emilia palvelee suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Varaa aikasi Emilialle tästä!

Lauri

Stylist

Lauri on keväällä 2019 valmistunut ihana, positiivinen ja huipputaitava Stylistimme. Lauri pitää erityisesti vaalennustöistä, erilaisilla raidoitus ja balayage tekniikoilla taiteillusta ja lempileikkauksekseen Lauri mainitsee polkan.

Lauri palvelelee suomeksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Laurille tästä!

Ly

Stylist

Ly on keväällä 2018 valmistunut erittäin lahjakas Stylistimme. Hän on iloinen ja positiivinen asiakaspalvelija, joka on jo opiskeluaikanaan osoittanut erityistä innostusta kehittyä hiusalan rautaiseksi ammattilaiseksi. Ly nauttii erilaisten hiusalan töiden tekemisestä kokonaisvaltaisesti. Lisäksi erityiseksi intohimokseen hän mainitsee erilaisten letitysten taiteilut.

Ly palvelee suomeksi, englanniksi ja viroksi.

Varaa aikasi Ly:lle tästä!

Juuli

Trainee

Juuli on lahjakas oppisopimustyöntekijämme. Juuli opiskelee viimeistä vuotta hiusalan opintoja ja tekee tällä hetkellä kaikki hiustyöt -30%. Juuli on luova moniosaaja ja on osoittautunut erityisen taitavaksi kampausten loihtijaksi. Juuli seuraa tiiviisti trendejä ja onkin aina ensimmäisenä tietoinen muodin uusista tuulista.

Hän palvelee asiakkaitaan Suomeksi ja Englanniksi.

Varaa aikasi Juulille tästä!

Minja

Trainee / Stylist

Minja suorittanut kauneudenhoitoalan perustutkinnon vuonna 2015 ja valmistunut meikkaa-maskeeraajaksi keväällä 2017. Meikkaaja-maskeeraajan töitä Minja on tehnyt kattavasti niin näytöksiin, katalogikuvauksiin kuin teatteri- ja oopperatuotantoihinkin. Tällä hetkellä Minja viimeistelee parturi-kampaajan opintojaan ja valmistuminen tapahtuu kevään 2020 aikana. Minjalle on jo opiskeluaikana kehittynyt vankka kokemus asiakastyöstä, sillä hän on jo keväästä 2019 saakka työskennellyt kokopäiväisesti kampaajana.

Minja on pohjanmaalta kotoisin ja luonnehtii itseään pirteäksi haaveilijaksi, joka tutustuu mielellään uusiin ihmisiin. Minja on aina rakastanut kauniita asioita ja ollut visuaalisesti tarkka ja kiinnostunut. Hän rakastaa työtään, jossa hän saa käyttää luovuuttaan, visuaalisuuttaan sekä olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Lempitöikseen Minja nimeää kampaukset, meikit sekä miestenhiustenleikkaukset.

Minja palvelee suomeksi ja englanniksi.

Minja on tällä hetkellä tehovalmennusjaksolla CAVA Wasaborgin toimipisteessä ja hänen työnsä ovat -20% Masterstylist hinnoista.

Varaa aikasi Minjalle tästä!

Petra

Microblading- & Semi-Permanent Make-up Artist

PTBrowsin perustaja Petra on sertifioitu SharpBrowsin microblading- ja Semi permanent make up -artisti sekä maskeeraaja, meikkitaiteilija. Lisäksi Petra on äiti ja yrittäjä, intohimoinen treenaaja.

Petralla on kauneudenhoitoalalta yli 20:n vuoden kokemus. Hän on erikoistunut Light Microblading –kulmiin sekä nykyaikaisiin pigmentointeihin ja hän rakastaa työtään! Hän kertoo ihastuneensa Microblading tekniikkaan sekä erityisesti uusimpaan Light Microblading tekniikkaan, koska tämä tekniikka todella mahdollistaa kestävät, luonnolliset ja kauniit kulmat turvallisesti.

Semi permanenent makeup -käsite tarkoittaa kevyesti tatuoituja eyelinereita sekä huulten pigmentointeja. Nämäkin palvelut Petra tekee aina hyvällä maulla, turvallisesti ja ammattitaidolla. Lash Lift on suosittu ripsien kestotaivutus ja siinä Petralla on käytössä maailmallakin suosituin Yumi Lashes.

Petra kertoo työstään näin: ”Työssäni saan luoda kauneutta ja varsinkin arjen helppoutta jokaiselle omia piirteitä kunnioittaen ja persoonallisuuden huomioiden. Lopputulos on aina yhtä lumoava. Kerta toisensa jälkeen on ihana nähdä tämä kaunis muutos asiakkaan kasvoissa jo muutamassa tunnissa! Koko upeus kaiken lisäksi säilyy, eikä huuhtoudu pesussa, kuten meikatessa.”

Löydät Petran myös Suomen parhaimpien Microblading -artistien kartalta!

Varaa aikasi Petralle tästä!

Nanna

Make-up Artist

Nanna on loistavan värisilmän omaava meikkaaja-maskeeraaja, joka rakastaa työtään. Kokemusta alalta on kertynyt jo lähemmäs kaksi vuosikymmentä. Intohimo alaan ei ole vuosien varrella laantunut, vaan hän edelleen haluaa oppia aina lisää ja kouluttaakin itseään aktiivisesti.

Nanna on myynyt kosmetiikkaa yli 15 vuotta, joten hänellä on hyvin laaja tuotetietämys ja tuntemus niin meikeistä kuin kosmetiikasta yleensäkin. Hän tekee mielellään meikkiopastuksia ja esimerkiksi hänen asiakasiltansa ovat olleet supersuosittuja. Nanna on erinomainen asiakaspalvelija ja hänet onkin valittu Vaasan Vuoden asiakaspalvelijaksi. Nannan töitä olet voinut nähdä mm. TV:ssä, teatterissa, muotinäytöksissä, musiikkivideoissa, mainoksissa sekä erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Hänen töitään voit seurata Facebookissa sekä Instagramissa; Makeup NannaWest.

Varaa aikasi Nannalle tästä!

Varaa aika!
Call Now Button