info@cava.fi 06 3120 091

CAVA WASABORG

Miten voimme palvella?

Ninni

Master Stylist

Ninni on Cavan omistaja ja päätirehtööri. Ninni on toiminut alalla vuodesta 2006 ja on koulutukseltaan parturi-kampaaja sekä meikkaaja-maskeeraajaa. Ninni on myös syventänyt kauneudenhoitoalanosaamistaan Laurea-ammattikorkeakoulussa ja on valmistunut estenomiksi 2015. Liiketyön ohessa Ninni on myös toiminut hiusalan opettajan tehtävissä.

Ninni on luonteeltaan iloinen ja seikkailunhaluinen. Ninni on aina innokas oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Ninniä inspiroivat vaihtuvien trendien seuraaminen, hiusalan huippuosaajat, asiakkaat sekä tietysti taitavat työkaverit. Ninni rakastaa kokonaisuuksien rakentamista, oli kyse sitten leikkaus-, värjäys tai kampaus-, meikkikokonaisuuksista. Ninni on tarkka työssään ja vaatikin itseltään aina täydellisyyttä.

Anna

Master Stylist

Anna on rautainen ammattilainen, joka on koulutukseltaan parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja sekä estenomi. Anna on toiminut alalla vuodesta 1997. Liiketyön lisäksi Anna on toiminut myös pitkään hiusalan opettajana, sekä meikkaus-maskeerausopettajana. Ammattitaidon kehittäminen ja sitä kautta jatkuva kouluttautuminen on Annalle erityisen tärkeää.

Luonteeltaan Anna on iloinen ja positiivinen. Erityisesti Anna rakastaa hiusten leikkaamista ja se näkyy myös hänen työssään. Kokemuksellaan Anna tekee niin hiuksiin kuin meikkeihinkin liittyvät kokonaisuudet aina tinkimättömällä laadulla. Annan erityisosaamiseen kuuluu erityisesti näyttävien kampausten ja meikkausten loihtiminen.

Anna palvelee asiakkaitamme suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Annalle tästä!

Maria

Master Stylist

Maria on huumorintajuinen ja räiskyvä kyröläinen. Maria on toiminut alalla vuodesta 2007 ja on koulutukseltaan sekä hiusmuotoilija että meikkaaja-maskeeraaja. Maria on rohkea ja idearikas taitaja, joka rakastaa uusien tyylien luomista ja on aina valmis ottamaan haastavimmatkin värjäyshaasteet vastaan. Marian intohimona on myös kampauksien ja meikkien luominen.

Varaa aikasi Marialle tästä!

Maarit

Master Stylist

Maarit on hiusalan timanttinen ammattilainen. Hän on toiminut alalla vuodesta 1981. Hänen intohimoihinsa kuuluu upeiden leikkaus- ja värjäyskokonaisuuksien luominen.

Varaa aikasi Maaritille tästä!

Minna

Master Stylist

Minnalla on vankka kokemus asiakastyöstä sekä parturi-kampaamoyrittäjyydestä jo vuodesta 2007 saakka. Työskennellessään hän pyrkii olemaan aina läsnä ja kuuntelemaan tarkasti asiakkaan ajatuksia ja toiveita. Minnalle työn laatu on sydämen asia ja se onkin asia josta hän ei koskaan tingi.

Kampaajana Minna arvostaa perinteisiä taitoja, oppii mielellään uutta ja onkin aina innokas viemään osaamistaan uudelle tasolle. Hän rakastaa taidokkaiden kampausten luomista sekä tekee mielellään myös kauneusmeikkejä.

Minna palvelee suomeksi sekä englanniksi.

Varaa aikasi Minnalle tästä!

Emilia

Senior Stylist

Emilia on vuonna 2012 alalle tullut määrätietoinen parturi-kampaaja. Emilia nauttii erityisesti kokonaisuuksien suunnittelusta, raidotuksista sekä polkkamittaisten leikkausmallien toteuttamisesta. Emilia kehittää aktiivisesti itseään koulutusten kautta ja hänen erityinen vahvuutensa on asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden muuttamisessa käytäntöön asiakasläheisen palvelun kautta.

Emilia palvelee suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Varaa aikasi Emilialle tästä!

Lauri

Stylist

Lauri on keväällä 2019 valmistunut ihana, positiivinen ja huipputaitava Stylistimme. Lauri pitää erityisesti vaalennustöistä, erilaisilla raidoitus ja balayage tekniikoilla taiteillusta ja lempileikkauksekseen Lauri mainitsee polkan.

Lauri palvelelee suomeksi ja englanniksi.

Varaa aikasi Laurille tästä!

Juuli

Microblading Artist / Stylist

Juuli on sertifioitu Microblading ammattilaisemme. Juuli toteuttaa ammattitaitoisesti Swiss Colorin puhtailla, hypoallergeenisilla pigmenteillä nykyaikaiset Microbladingit. Lisäksi kulmien laminoinnit (Brow Lift), ripsien kestotaivutukset (Yumi lash lift) kuuluvat Juulin palveluvalikoimaan.

Juuli on tiimimme luova moniosaaja ja on osoittautunut erityisen hiusalalla erityisen taitavaksi kampausten loihtijaksi. Juuli seuraa tiiviisti trendejä ja onkin aina ensimmäisenä tietoinen muodin uusista tuulista.

Hän palvelee asiakkaitaan Suomeksi ja Englanniksi.

Varaa aikasi Juulille tästä!

Nanna

Make-up Artist

Nanna on loistavan värisilmän omaava meikkaaja-maskeeraaja, joka rakastaa työtään. Kokemusta alalta on kertynyt jo lähemmäs kaksi vuosikymmentä. Intohimo alaan ei ole vuosien varrella laantunut, vaan hän edelleen haluaa oppia aina lisää ja kouluttaakin itseään aktiivisesti.

Nanna on myynyt kosmetiikkaa yli 15 vuotta, joten hänellä on hyvin laaja tuotetietämys ja tuntemus niin meikeistä kuin kosmetiikasta yleensäkin. Hän tekee mielellään meikkiopastuksia ja esimerkiksi hänen asiakasiltansa ovat olleet supersuosittuja. Nanna on erinomainen asiakaspalvelija ja hänet onkin valittu Vaasan Vuoden asiakaspalvelijaksi. Nannan töitä olet voinut nähdä mm. TV:ssä, teatterissa, muotinäytöksissä, musiikkivideoissa, mainoksissa sekä erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Hänen töitään voit seurata Facebookissa sekä Instagramissa; Makeup NannaWest.

Varaa aikasi Nannalle tästä!

Varaa aika!
Call Now Button