info@cava.fi +358 (0)6 3120 091

Microblading ja Pigmentointipalvelut

Meillä myös PTBrowsin kulmien microblading, nykyaikaiset kestomeikki pigmentoinnit ja Yumi lashes ripsien kestotaivutus palvelut. Tekijänä SharpBrowsin sertifioitu artisti Petra Tujunen.

Lue lisää ptbrows.fi!

LIGHT MICROBLADING

Kulmien nykyaikainen puolipysyvä tatuointi. Kulmat muotoillaan karva-tekniikalla terän ja pigmentin avulla. Lopputulos on kuin aito kulmakarva, Luonnollinen ja ei meikatun näköinen lopputulos. Käsittely vaatii vahvistuksen 4-8 viikkoa ensimäisestä käsittelystä.

LIGHT MICROBLADING + SHADING

Light Microblading käsittelyn lopuksi tehdään Shading lisäämällä pigmenttiä myös karvojen väliin ihossa. Lopputulos vaihtelee Shadingin määrän ja toteutuksen mukaan, pysyen joko erittäin luonnollisena tai ollen jo meikatumman näköinen. Toimii erittäin hyvin vanhan pigmentoinnin peitossa, kulman muodon korjaamisessa tai esimerkiksi jos omia kulmakarvoja ei ole juuri ollenkaan, Shadingia lisämällä lopputulos on luonnollisempi kuin pelkkä Light Microblading, tuoden kulmiin kolmiulotteisuutta.

NANO MICROBLADING

Kulmat muotoillaan karva -tekniikalla käyttäen konetta pelkän manuaalisen terän sijaan tai lisäksi (kuten Light Microbladingissa). Lopputulos on hyvin saman tyyppinen kuin Light Microblading -terällä, mutta tämä tekniikka on tarpeen haastavissa ihotyypeissä, missä perinteinen Light Microblading ei pysy optimaalisesti. Tämä vaatii myös vahvistuksen 4-8 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä.

OMBRÉ TAI PUUTERIKULMAT

Kulmat väritetään pigmentillä puuterimaisesti koneella. Värityksessä käyteteään myös taidokkaasti häivytystä, minkä avulla on mahdollista toteuttaa hyvinkin eri tummuusasteisia kulmia, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lopputulos on meikatumpi look, kuitenkin paljon luonnollisempi kuin esimerkiksi meikkikynällä piirretyt kulmat. Vaatii vahvistuksen 4-8 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä.

HYBRIDI KULMAT

Yhdistelmä Light Microblading + Ombré. Kulman alkuosassa ja/tai yläosassa on karva -tekniikkaa, muuten kulma on puuterimaisesti väritetty ja häivytetty. Vaatii vahvistuksen 4-8 viikkoa laitosta.

SILMIEN RAJAUKSET

Eyelinerit pigmentoidaan nykyaikaisella pigmentointiin tarkoitetulla koneella. Toteutus on mahdollista tehdä hyvin luonnollisena pelkästään täyttäen ripsien välit ja tyvi tuuheuttaen ja selkeyttäen ripsilinjaa, klassisena eyelinerina tai näyttävämpänä puuterimaisena smokey-eye linerina. Variaatioita on yhtä paljon kuin asiakkaita ja voidemainen puudute on käytössä jo heti, jolloin kipu ei ole este käsittelylle. Ripsipidennykset täytyy olla pois, kun tehdään linerit. Käsittely vaatii vahvistuksen 4-8 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä,

HUULIEN NYKYAIKAISET RAJAUKSET JA PIGMENTOINNIT

Huulten pigmentoinnit kauniisti häivyttäen, joko rajausmaisena tai koko huulen värittäen. Aquarell -tyyppinen look on uusin trendi, missä huulet saadaan muotoiltua symmetrisiksi ja kauniin värisiksi siten, että intensiivisin väritys on ulkoreunoilla ja väri liukuu vaaleammaksi kohti sisäosaa. Värimahdollisuuksia on nykyään myös todella paljon, nudeista punaisiin.

YUMI LASHES RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA VÄRJÄYS

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi Lashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestovärillä.

Käsittely parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä, ilman pidennyksiä tai liimaa.  Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.  Käsittely uusitaan 8-12 viikon välein.

Lue lisää!
Call Now Button