info@cava.fi Wasaborg: 06 3120 091 • Rewell Center: 06 3120 750

Palveluihimme kuuluvat kulmien Microblading, Yumi lashes ripsien kestotaivutus -palvelut sekä Kulmien laminointi. Kestomeikkipalvelut aloitetaan aina tarkalla konsultaatiolla, jossa käydään läpi asiakkaan mieltymykset, toiveet, kasvonmuodot ja ihotyyppi.

MICROBLADING

 

NANO MICROBLADING

Kulmat muotoillaan karva -tekniikalla käyttäen konetta pelkän manuaalisen terän sijaan tai lisäksi (kuten Light Microbladingissa). Lopputulos on hyvin saman tyyppinen kuin Light Microblading -terällä, mutta tämä tekniikka on tarpeen haastavissa ihotyypeissä, missä perinteinen Light Microblading ei pysy optimaalisesti. Tämä vaatii myös vahvistuksen 4-8 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä.

LIGHT MICROBLADING

Microblading eli kulmamuotoilu, auttaa saamaan pysyvän muodonkulmakarvoihin. Voit saada pysyvät kulmat täysin luonnollisen näköisistä kulmista aina näyttäviin kulmiin. Ensimmäinen hoito kestää 2- 2,5 tuntia (sisältää suunnittelun ja tarkat mittaukset). Pysyvyys noin 8-12kk, jonka jälkeen vuosihuolto on suositeltavaa.

Microblading on kulmien nykyaikainen puolipysyvä tatuointi. Kulmat muotoillaan karva-tekniikalla terän ja pigmentin avulla. Lopputulos on kuin aito kulmakarva. Luonnollinen ja ei meikatun näköinen kulmakarva. Käsittely vaatii vahvistuksen 4-8 viikkoa ensimäisestä käsittelystä.

LIGHT MICROBLADING + SHADING

Light Microblading käsittelyn lopuksi tehdään Shading lisäämällä pigmenttiä myös karvojen väliin ihossa. Lopputulos vaihtelee Shadingin määrän ja toteutuksen mukaan, pysyen joko erittäin luonnollisena tai ollen jo meikatumman näköinen. Toimii erittäin hyvin vanhan pigmentoinnin peitossa, kulman muodon korjaamisessa tai esimerkiksi jos omia kulmakarvoja ei ole juuri ollenkaan, Shadingia lisämällä lopputulos on luonnollisempi kuin pelkkä Light Microblading, tuoden kulmiin kolmiulotteisuutta.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI

YUMI LASHES RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA VÄRJÄYS

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi Lashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestovärillä.

Käsittely parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä, ilman pidennyksiä tai liimaa.  Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.  Käsittely uusitaan 8-12 viikon välein.

Kumien laminointi ja värjäys

Kulmakarvojen laminoinnissa muokataan karvan omaa tekstuuria siten, että se on helpommin muotoiltavissa. Laminoinnissa kohotetaan oman karvan tyvi, jolloin kulmista tulee paksumman näköiset, näyttävämmät ja tuuheammat. Tällä tavoin kulmakarvat pysyvät pitkään huolitellun näköisinä. Käsittelyn yhteydessä kulmat myös muotoillaan ja värjätään. Kulmien laminointi voidaan tehdä uudelleen vähintään 8 viikon välein. Laminointi uusitaan normaalisti noin 8-12 viikon välein.

CAVA kampaamo Vaasan ajanvaraus ja yhteystiedot

Parturi-kampaamo Cava:n logo

CAVA WASABORG

Kampaamo aukioloajat

MA-PE 10.00 – 18.00

LA 09.00 – 14.00

(tai sopimuksen mukaan!)

Vaasanpuistikko 14 – Vaasa

06 312 0091

info@cava.fi

CAVA REWELL CENTER

Kampaamo aukioloajat

MA-PE 10.00 – 18.00

LA 10.00 – 15.00

(tai sopimuksen mukaan!)

Raastuvankatu 19 – Vaasa

06 312 0750

info@cava.fi

VARAA AIKA TÄSTÄ!
Call Now Button