info@cava.fi 06 3120 091

PALVELUT

Kuinka voimme palvella?

Hiukset

Cava tarjoaa kokonaisvaltaisesti asiakkaillemme kaikki hiusalan peruspalvelut, kuten leikkaukset, värjäykset ja kiharakäsittelyt. Näiden lisäksi meiltä saat myös hiustenpidennykset, parranajopalvelut sekä erilaiset hius- ja hiuspohjahoidot.

Olemme aina valmiita suunnittelemaan, juuri sinulle sopivan uuden lookin. Hiusmuotoilijamme ovatkin erikoistuneet mallinmuutosleikkauksiin, sekä erikoisvärjäystekniikoihin/raidoituksiin. Intohimomme hiusalaan, sekä jatkuva kouluttautuminen, varmistaa että olemme aina ajan tasalla hiusalan uusimmista trendeistä sekä tekniikoista.

Rakastamme erityisesti kampauksien tekemistä. Taidolla ja monipuolisella kokemuksella hiusmuotoilijamme loihtivat upeat kampaukset niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Meiltä voit varata ajan niin hää-, juhla- kuin pikakampauksiinkin, unohtamatta tietenkään meikkauspalvelujamme. Muistathan, että voitte tulla meille myös porukalla juhliin valmistautuessanne!

Ethän myöskään unohda ripsien- ja kulmien värjäystä sekä kulmien muotoilua hiustenlaiton yhteydessä!

Make-Up


Upeat kauneusmeikit ovat erityisalaamme. Tiimistämme löytyy neljä koulutettua meikkaaja-maskeeraajaa, joilta saat meikkaukset ja maskeeraukset kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin. Meiltä luonnistuvat kauneusmeikit niin häihin, juhliin kuin kuvauksiin tai näytöksiin. Lisäksi saat meiltä myös maskeeraukset esimerkiksi erilaisiin näytöksiin, kuvauksiin, naamiaisiin, polttareihin yms.

Meiltä voit myös varata ajan henkilökohtaiseen meikkiopastukseen. Opastuksen aikana toteutamme sinulle omien toiveidesi mukaan arki- tai juhlameikin. Käymme vaihe vaiheelta läpi meikin toteutuksen ja etsimme juuri sinulle sopivat meikkituotteet. Lisäksi opastamme sinua korostamaan kasvojesi parhaita puolia ja autamme löytämään juuri sinulle sopivimmat meikkivärit. Meikkiopastukseen voit tulla yksin, ystäväsi kanssa tai vaikka isommallakin porukalla!

 

 

Asiakastilaisuudet


Cava tarjoaa monenlaiset mahdollisuudet erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Järjestämme tilaisuudet niin kaveri-, työ-, polttariporukoille kuin vaikkapa pikkujoulujen juhlijoille. Voimme esimerkiksi järjestää ryhmällenne kampaus- tai meikkausopastus tilaisuuden, tai voitte varata koko Cavan ja Cavalaiset käyttöönne juhliin valmistautuessanne.

Räätälöimme tilaisuudet täysin ryhmänne toiveiden mukaan, mahdollisuuksia on loputtomiin! Ottakaa yhteyttä, niin mietitään juuri teidän ryhmällemme sopiva tilaisuus yhdessä.

Häät


Hääpäivän aamu Cavassa aloitetaan tietenkin pakettiin kuuluvalla lasillisella kuohuvaa Cavaa!

Hääkampauksemme hintaan sisältyy suunnitteluaika kampaukselle, jolloin suunnittelemme kampauksen alusta loppuun yhdessä morsiamen kanssa. Kerromme kampausta suunnitellessamme kauden hääkampaustrendeistä, sekä katsomme yhdessä morsiamen kanssa millainen kampaus sopii juuri hänen piirteisiin ja tyyliin. Kampausta suunnitellessa huomioimme lisäksi pienimmätkin yksityiskohdat, kuten morsiamen puvun, korut ja muut koristelut.

Häämeikkimme hintaan sisältyy tunnin koemeikkiaika, jolloin käymme morsiamen kanssa hänen toiveensa ja ajatuksensa meikistä läpi. Samalla toteutamme meikin, etsien oikeat värit sekä tummuusasteet yhdessä morsiamen kanssa. Koemeikin yhteydessä muotoilemme myös morsiamen kulmat, jotta kaikki olisi täydellistä juhlapäivänä.

Usein hääjuhlaan kampauksen ja meikin tahtovat morsiamen lisäksi myös kaasot sekä muu juhlaväki. Meillä riittää ammattilaisia isommallekin porukalle. Voit varata vaikkapa koko Cavan seurueesi käyttöön!

Ota yhteyttä!
Call Now Button