info@cava.fi 06 3120 091

Parturipalvelut miehille

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti miesten hius- ja partapalvelut. Suunnittelemme aina leikkausmallit yksilöllisesti ja viimeisimpien trendien mukaisesti. Leikkauksen hintaan sisältyy hiustenpesu sekä rentouttava hiuspohjahieronta. Parturipalveluihimme kuuluvat myös parranmuotoilut ja -värjäykset. Voit esimerkiksi hiustenleikkauksen yhteydessä valita lisäpalveluksi nopean parranmuotoilun koneella tai kokonaisvaltaisen parranajon veitsellä.

Hiustenleikkausten lisäksi tarjoamme värjäyspalvelut sekä hyvin suositun shading-palvelun, jolla voimme kevyesti leikkauksen yhteydessä sävyttää hiuksia saaden hyvin luonnollisen lopputuloksen.

Muistathan myös, että meillä on anniskelu-oikeudet! Voit vaikkapa nauttia palvelun yhteydessä huurteisen oluen paikallisen panimon valikoimasta.

Parturi ilman ajanvarausta

Ajanvarauksella saat varattua ajan silloin, kun sinulle sopii ilman odottelua. Voit tulla Vaasan parturiin ilman ajanvaraustakin. Sijaitsemme keskustassa osoitteessa Vaasanpuistikko 14, 65100 Vaasa.

Kun käyt meillä useampia kertoja, muistamme sinut ja opimme tuntemaan tyylisi ja toiveesi. Jos haluat muuttaa tyyliäsi, ammattitaitoiset parturimme antavat mielellään ehdotuksia hiusten ja parran muotoiluun ottaen trendit, kasvonmuotosi sekä tyylisi huomioon. Tervetuloa Cava Parturi Vaasaan!

Tyylikäs leikkaus miehellä

Yhteystiedot

Cava Parturi Vaasa

CAVA WASABORG

Vaasanpuistikko 14, 65100 Vaasa

06 3120091

info@cava.fi

Aukioloajat ma-pe klo 10-18, la klo 9-14

Ajanvaraus

 

CAVA REWELL CENTER

Raastuvankatu 19, 65100 Vaasa

06 3120 750

info@cava.fi

Aukioloajat ma-pe klo 10-18, la klo 10-15

Ajanvaraus

Call Now Button