TÖITÄ KAMPAAJALLE!

Palkkatyöhön tai Sopimusyrittäjäksi

CAVA:n asiakaskunnan kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimmekin nyt uusia uransa eri vaiheissa olevia henkilöitä jotka suhtautuvat hiuksiin ja asiakaspalveluun intohimoisesti, liittymään energiseen tiimiimme. 

Mikäli sinulla on halu ja intohimo kehittyä hiusmuotoilijana kannattaa sinun olla meihin yhteydessä. Haluaisimme kuulla osaamisestasi ja ennenkaikkea motivaatiostasi hiusalaa kohtaan.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että tiimimme ja siinä toimivat henkilöt voivat hyvin ja haluammekin tukea jokaista tiimimme jäsentä koulutuksilla, valmennuksilla sekä vaihtelua tuovilla projekteilla. Olemmekin porrastaneet tiimiläistemme ammattitaidon; Stylist, Senior Stylist, sekä Master Stylist -osa-alueisiin. Yhdessä tiimiläisten kanssa kannustamme toisiamme kehittymään ammattilaisena! Jos tuntuu että olet kiinnostunut työskentelemään tiimissämme niin ota ihmeessä yhteyttä meihin.

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kaupungin parhaalla paikalla olevat tilat sekä laadukkaimmat tuotteet. Lisäksi tarjoamme tuen jatkuvaan kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Meillä on mahdollisuus työskennellä palkkatyöntekijänä tai sopimusyrittäjänä. Sopimusyrittäjänä voit itse vaikuttaa joustavasti esimerkiksi työaikoihisi sekä ansaintatasoosi. Sopimusyrittäjyys mahdollistaa turvallisen ja vaivattoman startin myös vasta-alkajalle. Tarvittaessa saat myös opastusta toimiminen perustamisessa sekä kirjanpidollisissa asioissa.

Odotamme Sinulta, että nautit aidosti työstäsi hiusalalla, haluat kehittyä siinä sekä ymmärrät hyvän asiakaspalvelutaidon tärkeyden!

Soita tai lähetä hakemuksesi jo tänään!

[recaptcha size:compact]

Me olemme CAVA!

© Cava Hair & Make-Up 2018