info@cava.fi +358 (0)6 3120 091

VI PÅ CAVA

Hur kan vi hjälpa dig?

Ninni

Master Stylist

Ninni är Cavas ägare och ställets boss. Ninni har verkat inom branschen sedan 2006 och är utbildad frisör och make up-artist/maskerare. Ninni har även fördjupat sitt kunnande inom skönhetsbranschen vid Yrkeshögskolan Laurea och blev utexaminerad estenom i december 2015. Vid sidan av salongsarbetet har Ninni även fungerat som lärare inom hårbranschen. Ninni har en glad och äventyrlig personlighet. Ninni är alltid ivrig till att lära sig nytt och utveckla sig själv. Ninni inspireras av att följa de växlande trenderna, av hårbranschens stjärnor, av kunderna och såklart hennes kunniga kolleger. Ninni älskar att bygga upp helheter om det så gäller klippning, färgning, uppsättningar eller make up. Ninni är noggrann i sitt arbete och kräver alltid perfektion av sig själv.

Anna

Master Stylist

Anna är ett rikitigt proffs, skolad frisör, make up-artist/maskerare och estenom. Anna har fungerat inom branschen sedan år 1997. Vid sidan av salongsarbetet har Anna även en längre tid fungerat som lärare inom hårbranschen och som make up-/maskeringslärare. Att utveckla sitt yrkeskunnande och konstant vidareutbilda sig är speciellt viktigt för henne. Anna har en kärlek för hårklippning och det syns i hennes arbete. Med sin erfarenhet gör Anna helheter för såväl hår som smink och alltid med oklanderlig kvalitet. Att skapa imponerande uppsättningar och sminkningar hör till Annas specialkunnanden. Anna betjänar våra kunder förutom på finska även på svenska och engelsk.

Maria

Master Stylist

Maria är en livlig kyrobo med sinne för humor. Maria har fungerat inom branschen sedan år 2007 och är skolad såväl hårstylist som make up-artist/maskerare. Maria är en modigt och idérikt proffs som älskar att skapa nya stilar och alltid är redo för även de mest krävande färgningsutmaningar. Till Marias passioner hör även uppsättningar och sminkningar.

Maarit

Master Stylist

Maarit har ett stenhårt kunnande inom hårbranschen. Hon har varit inom branschen sedan 1981. Hennes passion är att skapa fantastiska klippnings- och färgningshelheter.

Minna

Master Stylist

Minna är den nyaste medlemmen i vårt team, hon har en gedigen erfarenhet av kundarbete samt frisörföretagande sedan år 2007. Minna gör alltid sitt bästa för att vara närvarande och noggrant lyssna på kundens idéer och önskemål. För Minna är det viktigt med hög kvalitet på arbetet och det är en sak hon aldrig prutar på.

Som frisör uppskattar Minna traditionella färdigheter, hon lär sig gärna nya saker och är alltid beredd på att ta sina kunskaper till en ny nivå. Hon älskar att skapa eleganta frisyrer och gör även gärna sminkningar.

Minna betjänar på finska och engelska.

Emilia

Senior Stylist

Emilia är en hårfrisörska, som njuter speciellt av att klippa tekniskt noggranna polka klippningar. Till Emilias bravur hör olika färgningar och toningar. Emilia är bra på att ta in kundens önskemål och kan förverkliga de mest krävande förändringar som kunden har.

Emilia betjänar förutom på finska och engelska.

Julia

Senior Stylist

Julia är en toppenbra frisör. Julia är lugn och noggrann i sitt arbete och är även en ständigt glad och positiv kundbetjänare.

Kira

Stylist

Kira är en år 2016 utexaminerad hårfrisörska och hon har en kärlek för hårklippning och färgningar. Kiras passioner hör även imponerande maskering och sminkningar. Kira är alltid ivrig till att lära sig nytt och utveckla sig själv.

Ly

Junior Stylist

Ly är vår Junior Stylist som blivit färdig i maj 2018. Hon är en glad och positiv kundbetjänare som redan under studietiden har visat speciellt intresse för att bli hårbranschens nästa proffs. Ly njuter av att få jobba med hårbranschens arbeten i helhet. Som specifikt intresse nämner hon olika flätningsarbeten.

Som vår Junior Stylist har Ly alltid möjlighet att få stöd och råd i sitt arbete av våra mer erfarna Stylister.

Ly betjänar på finska, engelska och estniska.

Juuli

Trainee

Juuli är vår skicklig Trainee och hon betjänar på finska och engelska

Boka tid här!