info@cava.fi 06 3120 091

VI PÅ CAVA

Hur kan vi hjälpa dig?

CAVA WASABORG

Ninni

Master Stylist

Ninni är Cavas ägare och ställets boss. Ninni har verkat inom branschen sedan 2006 och är utbildad frisör och make up-artist/maskerare. Ninni har även fördjupat sitt kunnande inom skönhetsbranschen vid Yrkeshögskolan Laurea och blev utexaminerad estenom i december 2015. Vid sidan av salongsarbetet har Ninni även fungerat som lärare inom hårbranschen. Ninni har en glad och äventyrlig personlighet. Ninni är alltid ivrig till att lära sig nytt och utveckla sig själv. Ninni inspireras av att följa de växlande trenderna, av hårbranschens stjärnor, av kunderna och såklart hennes kunniga kolleger. Ninni älskar att bygga upp helheter om det så gäller klippning, färgning, uppsättningar eller make up. Ninni är noggrann i sitt arbete och kräver alltid perfektion av sig själv.

Minna

Master Stylist

Minna har en gedigen erfarenhet av kundarbete samt frisörföretagande sedan år 2007. Minna gör alltid sitt bästa för att vara närvarande och noggrant lyssna på kundens idéer och önskemål. För Minna är det viktigt med hög kvalitet på arbetet och det är en sak hon aldrig prutar på.

Som frisör uppskattar Minna traditionella färdigheter, hon lär sig gärna nya saker och är alltid beredd på att ta sina kunskaper till en ny nivå. Hon älskar att skapa eleganta frisyrer och gör även gärna sminkningar.

Minna betjänar på finska och engelska.

Anna

Master Stylist

Anna är ett rikitigt proffs, skolad frisör, make up-artist/maskerare och estenom. Anna har fungerat inom branschen sedan år 1997. Vid sidan av salongsarbetet har Anna även en längre tid fungerat som lärare inom hårbranschen och som make up-/maskeringslärare. Att utveckla sitt yrkeskunnande och konstant vidareutbilda sig är speciellt viktigt för henne. Anna har en kärlek för hårklippning och det syns i hennes arbete. Med sin erfarenhet gör Anna helheter för såväl hår som smink och alltid med oklanderlig kvalitet. Att skapa imponerande uppsättningar och sminkningar hör till Annas specialkunnanden. Anna betjänar våra kunder förutom på finska även på svenska och engelsk.

Maria

Master Stylist

Maria är en livlig kyrobo med sinne för humor. Maria har fungerat inom branschen sedan år 2007 och är skolad såväl hårstylist som make up-artist/maskerare. Maria är en modigt och idérikt proffs som älskar att skapa nya stilar och alltid är redo för även de mest krävande färgningsutmaningar. Till Marias passioner hör även uppsättningar och sminkningar.

Maarit

Master Stylist

Maarit har ett stenhårt kunnande inom hårbranschen. Hon har varit inom branschen sedan 1981. Hennes passion är att skapa fantastiska klippnings- och färgningshelheter.

Emilia

Senior Stylist

Emilia är en hårfrisörska, som njuter speciellt av att klippa tekniskt noggranna polka klippningar. Till Emilias bravur hör olika färgningar och toningar. Emilia är bra på att ta in kundens önskemål och kan förverkliga de mest krävande förändringar som kunden har.

Emilia betjänar förutom på finska och engelska.

Lauri

Stylist

Lauri är vår på våren 2019 färdigutbildade underbara, positiva och superduktiga Stylist. Lauri gillar speciellt blekningsarbeten, olika slingor och konststycken gjorda med balayage-tekniker. Som sin favoritfrisyr att klippa nämner Lauri polkan.

Lauri betjänar på finska och engelska.

Juuli

Stylist / Microblading Artist

Juuli är vår skicklig Stylist och certifierad Long Lasting Beauty / Swiss Color Microblading artist.

Juuli betjänar på finska och engelska

Nanna

Make-up Artist

Nanna är en make up-artist/maskerare med ett utmärkt öga för färger, och hon verkligen älskar sitt arbete. Erfarenhet inom branschen har hon från närmare tjugo år. Hennes passion för branschen har inte under åren minskat utan hon vill fortfarande lära sig nytt och utbildar sig själv aktivt.

Nanna har sålt kosmetik i över 15 år, så hon har en väldigt bred kunskap om produkter och om såväl smink och kosmetik över huvudtaget. Hon gör gärna sminkhandledning och t.ex. hennes kundkvällar har varit superpopulära. Nanna är en utmärkt kundbetjänare och hon har dessutom blivit vald till Årets Kundbetjänare i Vasa. Nannas arbeten har du kunnat se bl.a. i TV, på teatern, i modevisningar, musikvideon, reklamer samt vid olika festtillställningar. Hennes arbeten kan du följa på Facebook och Instagram; MakeupNannaWest.

Ani

Master Stylist / Salon Manager

Ani fungerar som Salon Manager vid Cava Rewell Center -enheten. Ani har fungerat i branschen sedan år 2010 och är utbildad hårstylist och sminkös-maskerare. Hon är mycket dedikerad till sitt arbete och vill alltid föra sitt kunnande vidare. Bland sina favorituppgifter nämner hon speciellt blekningsarbeten och sminkningar. Därtill tycker hon det är underbart att göra stora förändringar både vad gäller klippstil och färgningar.
Till sin personlighet är Ani glad och humoristisk, det blir definitivt inte tråkigt i Anibananis stol. När Ani konsulterar sin kund försöker hon alltid förverkliga kundens önskemål genom att ge förslag och planera en helhet som passar kunden.

Ani betjänar på finska, svenska, engelska samt albanska.

Henni

Senior Stylist

Henni är en frisör som jobbat inom årbranschen sedan år 2008. I sitt arbete njuter hon mest av att göra klippningar och olika frisyrer. Henni har också arbetat i en barberarsalong och är alltså speciellt skicklig på att klippa mäns hår.

Hon berättar att det till hennes perosnlighet hör att lösa problem, vilket också syns i hennes arbete, hon älskar att lösa människors hårproblem på ett individuellt sätt. I sitt arbete älskar hon att möta människor, och hur hon får införa glädje i vardagen tack vare håret. För henne är det viktigt att bemöta kundernas önskemål för att få det bästa resultatet.

Henni betjänar på finska, svenska och engelska.

Hilda

Senior Stylist

Hilda är ett lättsamt och roligt proffs inom hårbranschen. Hilda blev färdig frisör år 2014. Hilda fixar hår med hela sitt hjärta och älskar att möta människor som människor. För Hilda är det viktigt att kunden får njuta av upplevelsen och alltid känner sig välkommen i hennes stol, precis som kunden är. Hilda älskar mest att skapa underbara helheter för håret genom att använda olika tekniker för slingor och färger. Att utveckla sitt kunnande och sig själv är väldigt viktigt för Hilda och hon utvecklar ständigt sitt kunnande genom både teknik- och produktskolningar. Hilda betjänar på finska och engelska.

Minja

Stylist

Minja har gått skönhetsbranschens grundutbildning år 2015 och blev färdig sminkös-maskerare på våren 2017. Minja har arbetat som sminkös-maskerare på olika föreställningar, katalogfotograferingar samt teater- och operaproduktioner. För tillfället håller Minja på att färdigställa sina frisörsstudier och hon tar examen under våren 2020. Redan under studietiden har Minja utvecklat en gedigen erfarenhet av kundservice, för hon har arbetat som frisör på heltid från våren 2019. 

Minja är hemma från Österbotten och beskriver sig själv som en livlig drömmare som gärna lär känna nya människor. Minja har alltid älskat vackra saker och varit visuellt noggrann och intresserad. Hon älskar sitt arbete där hon får använda sin kreativitet, visuella intryck och interaktion med människor. Som sina favorituppgifter nämner Minja fina frisyrer, sminkningar och mäns klippningar. 
Minja är för tillfället på intensivskolning på CAVA Wasaborg -enheten och hennes arbeten är på -20% av Masterstylist priserna.

Minja betjänar på finska och engelska.

Julia

Senior Stylist

Julia har fungerat som hårstylist sedan år 2015. Julia förhåller sig mycket passionerat till hårbranschen och hon har även erfarenhet av FM-tävlingar inom hårstyling. Noggrannhet, kvaliteten på detaljer och en positiv kundupplevelse är saker som Julia inte prutar på. Julia är speciellt intresserad av stillära och därför är olika klippningar och fina frisyrer Julias passion. Vad gäller färger älskar Julia att förverkliga ljusa färger och krävande blekningsarbeten.

Julia betjänar på finska, svenska och engelska

Boka tid här!
Call Now Button