info@cava.fi 06 3120 091

CAVA REWELL CENTER

Hur kan vi hjälpa dig?

CAVA REWELL CENTER

Ani

Master Stylist / Salon Manager

Ani fungerar som Salon Manager vid Cava Rewell Center -enheten. Ani har fungerat i branschen sedan år 2010 och är utbildad hårstylist och sminkös-maskerare. Hon är mycket dedikerad till sitt arbete och vill alltid föra sitt kunnande vidare. Bland sina favorituppgifter nämner hon speciellt blekningsarbeten och sminkningar. Därtill tycker hon det är underbart att göra stora förändringar både vad gäller klippstil och färgningar.
Till sin personlighet är Ani glad och humoristisk, det blir definitivt inte tråkigt i Anibananis stol. När Ani konsulterar sin kund försöker hon alltid förverkliga kundens önskemål genom att ge förslag och planera en helhet som passar kunden.

Ani betjänar på finska, svenska, engelska samt albanska.

Henni

Senior Stylist

Henni är en frisör som jobbat inom årbranschen sedan år 2008. I sitt arbete njuter hon mest av att göra klippningar och olika frisyrer. Henni har också arbetat i en barberarsalong och är alltså speciellt skicklig på att klippa mäns hår.

Hon berättar att det till hennes perosnlighet hör att lösa problem, vilket också syns i hennes arbete, hon älskar att lösa människors hårproblem på ett individuellt sätt. I sitt arbete älskar hon att möta människor, och hur hon får införa glädje i vardagen tack vare håret. För henne är det viktigt att bemöta kundernas önskemål för att få det bästa resultatet.

Henni betjänar på finska, svenska och engelska.

Hilda

Senior Stylist

Hilda är ett lättsamt och roligt proffs inom hårbranschen. Hilda blev färdig frisör år 2014. Hilda fixar hår med hela sitt hjärta och älskar att möta människor som människor. För Hilda är det viktigt att kunden får njuta av upplevelsen och alltid känner sig välkommen i hennes stol, precis som kunden är. Hilda älskar mest att skapa underbara helheter för håret genom att använda olika tekniker för slingor och färger. Att utveckla sitt kunnande och sig själv är väldigt viktigt för Hilda och hon utvecklar ständigt sitt kunnande genom både teknik- och produktskolningar. Hilda betjänar på finska och engelska.

Minja

Stylist

Minja har gått skönhetsbranschens grundutbildning år 2015 och blev färdig sminkös-maskerare på våren 2017. Minja har arbetat som sminkös-maskerare på olika föreställningar, katalogfotograferingar samt teater- och operaproduktioner. För tillfället håller Minja på att färdigställa sina frisörsstudier och hon tar examen under våren 2020. Redan under studietiden har Minja utvecklat en gedigen erfarenhet av kundservice, för hon har arbetat som frisör på heltid från våren 2019. 

Minja är hemma från Österbotten och beskriver sig själv som en livlig drömmare som gärna lär känna nya människor. Minja har alltid älskat vackra saker och varit visuellt noggrann och intresserad. Hon älskar sitt arbete där hon får använda sin kreativitet, visuella intryck och interaktion med människor. Som sina favorituppgifter nämner Minja fina frisyrer, sminkningar och mäns klippningar. 
Minja är för tillfället på intensivskolning på CAVA Wasaborg -enheten och hennes arbeten är på -20% av Masterstylist priserna.

Minja betjänar på finska och engelska.

Julia

Senior Stylist

Julia har fungerat som hårstylist sedan år 2015. Julia förhåller sig mycket passionerat till hårbranschen och hon har även erfarenhet av FM-tävlingar inom hårstyling. Noggrannhet, kvaliteten på detaljer och en positiv kundupplevelse är saker som Julia inte prutar på. Julia är speciellt intresserad av stillära och därför är olika klippningar och fina frisyrer Julias passion. Vad gäller färger älskar Julia att förverkliga ljusa färger och krävande blekningsarbeten.

Julia betjänar på finska, svenska och engelska

Boka tid här!
Call Now Button