info@cava.fi 06 3120 091

CAVA WASABORG

Hur kan vi hjälpa dig?

CAVA WASABORG

Ninni

Master Stylist

Ninni är Cavas ägare och ställets boss. Ninni har verkat inom branschen sedan 2006 och är utbildad frisör och make up-artist/maskerare. Ninni har även fördjupat sitt kunnande inom skönhetsbranschen vid Yrkeshögskolan Laurea och blev utexaminerad estenom i december 2015. Vid sidan av salongsarbetet har Ninni även fungerat som lärare inom hårbranschen. Ninni har en glad och äventyrlig personlighet. Ninni är alltid ivrig till att lära sig nytt och utveckla sig själv. Ninni inspireras av att följa de växlande trenderna, av hårbranschens stjärnor, av kunderna och såklart hennes kunniga kolleger. Ninni älskar att bygga upp helheter om det så gäller klippning, färgning, uppsättningar eller make up. Ninni är noggrann i sitt arbete och kräver alltid perfektion av sig själv.

Minna

Master Stylist

Minna har en gedigen erfarenhet av kundarbete samt frisörföretagande sedan år 2007. Minna gör alltid sitt bästa för att vara närvarande och noggrant lyssna på kundens idéer och önskemål. För Minna är det viktigt med hög kvalitet på arbetet och det är en sak hon aldrig prutar på.

Som frisör uppskattar Minna traditionella färdigheter, hon lär sig gärna nya saker och är alltid beredd på att ta sina kunskaper till en ny nivå. Hon älskar att skapa eleganta frisyrer och gör även gärna sminkningar.

Minna betjänar på finska och engelska.

Anna

Master Stylist

Anna är ett rikitigt proffs, skolad frisör, make up-artist/maskerare och estenom. Anna har fungerat inom branschen sedan år 1997. Vid sidan av salongsarbetet har Anna även en längre tid fungerat som lärare inom hårbranschen och som make up-/maskeringslärare. Att utveckla sitt yrkeskunnande och konstant vidareutbilda sig är speciellt viktigt för henne. Anna har en kärlek för hårklippning och det syns i hennes arbete. Med sin erfarenhet gör Anna helheter för såväl hår som smink och alltid med oklanderlig kvalitet. Att skapa imponerande uppsättningar och sminkningar hör till Annas specialkunnanden. Anna betjänar våra kunder förutom på finska även på svenska och engelsk.

Maria

Master Stylist

Maria är en livlig kyrobo med sinne för humor. Maria har fungerat inom branschen sedan år 2007 och är skolad såväl hårstylist som make up-artist/maskerare. Maria är en modigt och idérikt proffs som älskar att skapa nya stilar och alltid är redo för även de mest krävande färgningsutmaningar. Till Marias passioner hör även uppsättningar och sminkningar.

Maarit

Master Stylist

Maarit har ett stenhårt kunnande inom hårbranschen. Hon har varit inom branschen sedan 1981. Hennes passion är att skapa fantastiska klippnings- och färgningshelheter.

Emilia

Senior Stylist

Emilia är en hårfrisörska, som njuter speciellt av att klippa tekniskt noggranna polka klippningar. Till Emilias bravur hör olika färgningar och toningar. Emilia är bra på att ta in kundens önskemål och kan förverkliga de mest krävande förändringar som kunden har.

Emilia betjänar förutom på finska och engelska.

Lauri

Stylist

Lauri är vår på våren 2019 färdigutbildade underbara, positiva och superduktiga Stylist. Lauri gillar speciellt blekningsarbeten, olika slingor och konststycken gjorda med balayage-tekniker. Som sin favoritfrisyr att klippa nämner Lauri polkan.

Lauri betjänar på finska och engelska.

Juuli

Stylist / Microblading Artist

Juuli är vår skicklig Stylist och certifierad Long Lasting Beauty / Swiss Color Microblading artist.

Juuli betjänar på finska och engelska

Nanna

Make-up Artist

Nanna är en make up-artist/maskerare med ett utmärkt öga för färger, och hon verkligen älskar sitt arbete. Erfarenhet inom branschen har hon från närmare tjugo år. Hennes passion för branschen har inte under åren minskat utan hon vill fortfarande lära sig nytt och utbildar sig själv aktivt.

Nanna har sålt kosmetik i över 15 år, så hon har en väldigt bred kunskap om produkter och om såväl smink och kosmetik över huvudtaget. Hon gör gärna sminkhandledning och t.ex. hennes kundkvällar har varit superpopulära. Nanna är en utmärkt kundbetjänare och hon har dessutom blivit vald till Årets Kundbetjänare i Vasa. Nannas arbeten har du kunnat se bl.a. i TV, på teatern, i modevisningar, musikvideon, reklamer samt vid olika festtillställningar. Hennes arbeten kan du följa på Facebook och Instagram; MakeupNannaWest.

Boka tid här!
Call Now Button