FRISÖRSJOBB!

(Hyrstol)

Cava är ett snabbt växande företag som ständigt utvecklas och därför söker vi nu fler frisörer till vårt energiska och kreativa team. Vi söker frisörer i olika faser av sin karriär som har stor passion för både hår och kundservice. 

Om Du har ett genuint intresse och brinner för att utvecklas som frisör, skall Du definitivt ta kontakt med oss. Vi vill gärna höra om Ditt kunnande och framförallt Din motivation och intresse angående hårbranschen.

Arbetsmiljön och teamet är mycket viktig för oss. Arbetsmiljön skall vara trivsam och stödjande. Inom teamet delar vi med oss av våra erfarenheter och kunskaper för att stärka kompetensen och kunnandet. Utbildning och utveckling är något vi prioriterar mycket högt. Vårt team är uppdelat i tre nivåer beroende på arbetserfarenhet och yrkeskunnande: Stylist, Senior Stylist och Master Stylist. Om du är intresserad av att bli en av oss och vårt team, ta gärna kontakt.

Vi erbjuder Dej att bli en del av vårt fantastiska team, att få jobba på stans finaste arbetsplats och att få jobba med de bästa produkterna. Vi erbjuder även stöd för kontinuerligt skolning och personlig utveckling som frisör.

Som företagare på hyrstol har du t.ex. möjlighet att påverka dina egna arbetstider och inkomster. Företagare på hyrstol är ett tryggt och enkelt sätt att komma igång som företagare. Vid behov får du handledning i att grunda ett firmanamn och även ärenden som berör bokföring.

Vi förväntar oss av Dej att Du är motiverad och älskar att jobba inom hårbranschen. Du är kreativ och vill konstant utvecklas. Du är serviceminded och förstår vikten av god kundservice!

FYLL I ANSÖKAN ELLER RING!


Ninni Räsänen

044 377 2101

info@cava.fi

[recaptcha size:compact]

Vi är CAVA!

© Cava Hair & Make-Up 2018

Call Now Button