info@cava.fi 06 3120 091

TJÄNSTER

Hur kan vi hjälpa dig?

Hår


Cava erbjuder heltäckande bastjänster inom hårvård, som klippning, färgning och lockbehandling. Utöver detta erbjuder vi hårförlängningar, rakning samt olika behandlingar för hår och hårbotten.


Vi är alltid redo att tillsammans med dig planera en ny stil som passar just dig. Vi är specialiserade på att klippa och förändra hårmodeller samt på specialfärgningsteknik och slingor. Kontinuerlig utbildning garanterar att vi alltid är à jour med de senaste trenderna och teknikerna inom frisörbranschen.


Speciellt förtjusta är vi i frisyrer. Med god kompetens och lång erfarenhet trollar vi fram spektakulära uppsättningar till små som stora festligheter. Hos oss kan du göra brud-, fest- och snabbfrisyrer. Du kommer väl även ihåg att man kan komma med ett sällskap för att göra sig i ordning för en fest tillsammans!


Glöm inte heller färgning av ögonbryn och fransar samt formning av ögonbryn i samband med klippning eller håruppsättning!

Make-Up


Enastående make-up är något vi kan. I vårt team finns fyra utbildade make up-artister/maskerare som fixar make up och maskeringar till alla tillfällen i ditt liv. Vi kan göra make up till såväl bröllop och fester som fotograferingar och föreställningar. Dessutom kan vi även göra maskeringar t.ex. för olika föreställningar, fotograferingar, maskerader, möhippor/svensexor mm.

Du kan även boka en tid till personlig make up-rådgivning. Under rådgivningen genomför vi enligt dina önskemål en vardags- eller festmake up. Vi går igenom steg för steg hur hur vi gör make upen och hittar de produkter som passar just dig. Dessutom ger vi råd om hur du kan lyfta fram dina bästa sidor och hjälper dig att hitta de mest passande färgerna för dig. Till en make up-rådgivning kan du komma ensam, tillsammans med en vän eller varför inte med ett större gäng!

 

 

Kundtillställningar


Cava erbjuder olika möjligheter till kundtillställningar. Vi organiserar tillställningar för exempelvis kompis- och arbetssällskap, möhippor och till firmans julfest. Vi kan arrangera handledning för uppsättningar eller make-up, eller så kan Cava med personal reserveras till er användning när ni gör er färdiga inför en fest.

Vi skräddarsyr tillställningen enligt gruppens önskemål; möjligheterna är oändliga! Ta kontakt så kan vi fundera vad som skulle passa just er grupp.

Bröllop


Bröllopsdagen börjar på Cava med ett glas bubblande som ingår i bröllopspaketet. I priset för en bröllopsuppsättning ingår frisyrens planering från början till slut tillsammans med dig, bruden. När vi funderar på din frisyr, tar vi i beaktande din klänning, smycken och blommor. Vi är alltid entusiastiska att hjälpa och tittar även på en hurudan frisyr som passar med dina ansiktsdrag samt berättar om trenderna inom bröllopsfrisyrer.

I bröllops make-upen ingår en timmes provsminkning. Under denna går vi tillsammans igenom dina önskemål och tankar kring make-upen. På samma gång som vi planerar, applicerar vi även make-upen för att hitta de rätta färgerna. I samband med detta formar vi även dina ögonbryn, så att allt är perfekt på högtidsdagen.

Ofta vill även brudtärnorna och gästerna bli sminkade och få fina frisyrer. Vi har personal så det räcker även för större grupper. Du kan till och med reservera hela Cava för sällskapets bruk! 
Ta kontakt!
Call Now Button