Parturipalvelut miehille.

Miesten hius- ja partapalvelut kokonaisvaltaisesti.

Suunnittelemme aina leikkausmallit yksilöllisesti ja seuraamme aktiivisesti tuoreita trendejä miesten parturipalveluissa. Leikkauksen hintaan sisältyy hiustenpesu sekä rentouttava hiuspohjahieronta.

Parturipalveluihimme kuuluvat parranmuotoilut ja -värjäykset. Voit esimerkiksi hiustenleikkauksen yhteydessä valita lisäpalveluksi nopean parranmuotoilun koneella tai kokonaisvaltaisen parranajon veitsellä. Hiustenleikkausten lisäksi tarjoamme värjäyspalvelut. Suositun shading-palvelun avulla voimme sävyttää kevyesti hiuksia leikkauksen yhteydessä, jolloin lopputulos on hyvin luonnollinen.

Muistathan, että meillä on anniskeluoikeudet – istahda siis Cavan parturintuoliin ja nauti huurteinen olut paikallisen panimon valikoimasta!


Parturi ilman ajanvarausta!

Ajanvarauksella saat varattua parturiajan juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tulla meille miesten parturiin myös ilman ajanvarausta, jolloin kerromme sinulle arvioidun odotusajan, mikäli emme heti pysty palvelemaan sinua. Suosittelemme varaamaan ajan etukäteen, jolloin varmistat palvelun juuri silloin, kun sen haluat.

Kun käyt meillä useampia kertoja, muistamme sinut ja opimme tuntemaan tyylisi ja toiveesi. Jos haluat muuttaa tyyliäsi, ammattitaitoiset parturimme antavat mielellään ehdotuksia hiusten ja parran muotoiluun ottaen trendit, kasvonmuotosi sekä tyylisi huomioon.