CAVASHOP.fi Boka tid! TILLGIVENHET KREATIVITET Tjänster för allt från
vardagsskönhet till glamour
ÖNSKAN

Cava Hair & Make-up är en frisersalong för män och kvinnor samt make-up studio i centrum av Vasa.

Vi på Cava erbjuder högklassiga och fulländade friseringstjänster med en stabil yrkeskompetens. Till oss kan du alltid komma precis som du är: vi tar emot dig som individ och planerar en helhet som förhöjer dina bästa drag och motsvarar dina önskemål.

I vår salong vill vi att du, utöver betjäningen, får njuta av att bli bortskämd en stund och får en guldkant på vardagen. I vår salong arbetar tretton frisörer, sex make-up -artister samt en kosmetolog och en microblading artist. Till vårt specialkunnande hör krävande färgningsarbeten med de senaste teknikerna samt teknisk klippning av hår.

Alla medlemmar av vårt team utbildar sig aktivt, så väl i Finland som utomlands, för att utveckla och upprätthålla sin höga nivå av kompetens. Vårt team är indelat i olika kompetensnivåer så att du så enkelt som möjligt kan hitta ett proffs passande för just dig.

CAVA Hair & Make-Up

ÖPPET
MÅ-FRE 10.00 – 18.00
LÖ 09.00 – 14.00
(eller enligt överrenskommelse!)

CAVA

HAIR & MAKE-UP

Tjänster.

Alla hårbranschens tjänster så som klippning, färgning och lockbehandlingar i helhet.

Våra utbildade make-up -artister skapar vackra sminkningar och maskeringar till alla tillfällen i ditt liv.

Microblading och laminering av ögonbryn samt Yumi lashes permanentböjning av ögonfransar på ett säkert sätt. Permanent make-up börjar alltid med en konsultation där man går igenom kundens preferenser, önskemål, ansiktsformer och hudtyp.

Herrars hår- och skäggtjänster i helhet. Vi planerar alltid klippmönstret individuellt och följer de senaste trenderna inom barbering.

Vi ordnar bubblande skönhetsrelaterade kundtillställningar för kompis- och arbetsgäng. Passar perfekt för t.ex. lillajul eller möhippa!

En vackert utförd bröllopsfrisyr fungerar som brudens krona. I priset för bröllopsfrisyr ingår planeringstid då vi tillsammans med bruden planerar frisyren från början till slut.

Våra spa-tjänster tar dig för en stund bort från vardagen och ger både kropp och själ avslappning.

Vi på Cava vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. I vår salong hittas därför CAVA Bar & Cafe vars dryckesutbud ger pricken över i:et på din stund av avslappning.

Vi på Cava.

Kauneuden

ABC

verkkovalmennus

Helpot kauneusniksit kiireiseen arkeen Ota kauneudenhoidon perusteet haltuun – näytä upealta joka tilanteessa!

@cavahairmakeup

#cavahairmakeup #makeup #hair

CAVA

Hair & Make-up

Ta kontakt!

Vill du boka en tid eller har du något annat på hjärtat? Vi betjänar dig mer än gärna.

Cava Hair & Make-up

Vasaesplanaden 14, Vasa

+3586 3120 091