Barberartjänster.

Omfattande hår- och skäggtjänster för herrar.

Vi planerar alltid klippningsmallen enligt individ och följer aktivt de senaste trenderna inom barbering. I priset för klippning ingår hårtvätt och avslappnande hårbottensmassage.

Till våra barberingstjänster hör skäggstyling och -färgning. Du kan t.ex. som tilläggstjänst i samband med klippning välja snabb skäggstyling med maskin eller omfattande rakning med kniv. Förutom hårklippning erbjuder vi färgning. Med den populära shading -tjänsten kan vi i samband med klippning ge håret en lätt nyans och därmed få ett mycket naturligt resultat.

Du kommer väl ihåg att vi har utskänkningsrättigheter – sätt dig alltså i Cavas barberingsstol och avnjut en kall öl från det lokala bryggeriets utbud!


Barbering utan tidsbokning!

Genom att boka får du en barberingstid precis då det passar dig. Du kan även komma till oss för barbering utan tidsbokning varvid vi informerar dig om väntetiden ifall vi inte genast kan betjäna dig. Vi rekommenderar att du bokar en tid i förväg, varvid du kan försäkra dig om att bli betjänad precis då du vill.

Då du besöker oss flertalet gånger kommer vi ihåg dig och lär känna din stil och dina önskemål. Ifall du vill förändra din stil kommer våra professionella barberare gärna med förslag vad gäller hår och skägg, utan att glömma trender, ansiktsform och stil.