Bröllop.

På Cava startar bröllopsdagens morgon bubbligt genom att skåla i ett glas bubblande Cava som ingår i paketet!

I priset för bröllopsfrisyr ingår planeringstid då vi tillsammans med bruden planerar frisyren från början till slut.

Då vi planerar frisyren berättar vi om säsongens bröllopsfrisyrstrender samt diskuterar hurudan frisyr som skulle passa brudens ansiktsdrag, önskemål samt stil. Då vi planerar frisyren tar vi även de minsta detaljerna i beaktande, så som brudens klänning, smycken och andra dekorationer.

I bröllopssminkningen ingår en timmes provsminkning under vilken vi tillsammans med bruden går igenom hennes önskemål och tankar kring make-upen inför den viktiga dagen. På samma gång gör vi en provsminkning för att tillsammans med bruden hitta de rätta färgerna samt mörkhetsgrad. I samband med provsminkningen formar vi även brudens ögonbryn, så att allt är perfekt på högtidsdagen. 

Ofta vill även brudtärnorna och andra gäster bli sminkade och få fina frisyrer på en så viktig dag som denna. Vi har personal så det räcker även för större grupper: du kan till och med reservera hela Cava med personal för sällskapets bruk! 

Hos oss på Cava arbetar flertalet frisör- och make-up -artister specialiserade på frisyrer och sminkningar. Deras tjänster är mycket populära. Vi öppnar årligen vår bröllopsbokningskalender på årets första vardag. Vi rekommenderar att man bokar sin bröllopstid genast den dagen, för speciellt sommarlördagarna blir för det mesta fullbokade genast då bokningen öppnas.