Kosmetologtjänster.

Våra spa-tjänster tar dig för en stund bort från vardagen och ger både kropp och själ avslappning.

SPA Fotbehandling 90min

Vår fotbehandling är ett utmärkt val för trötta fötter som behöver avslappning. Allt mellan tår och nedre ben behandlas. Till behandlingen hör fotbad, rengöring (raspning, klippning av naglar och filning), peeling, massage, mask samt lackering av naglar ifall kunden så önskar.

Du observerar väl att behandlingen inte passar dig som har djupa sprickor, inflammation, svamp eller annan smittsam sjukdom.


Handbehandling 45-60min

Under handbehandlingen rengör vi händerna samt utför en avslappnande massage. Handbehandlingen är en praktiskt kompakt behandling för vardagen eller som en precisionbehandling inför en viktig dag då vackra händer ger en självförtroende. Till behandlingen hör filning av naglar, handbad, putsning av naglar och nagelband samt massage. Ifall kunden så vill lackar vi även naglarna.


Klassisk ansiktsbehandling 60 min

Ansiktshudens skick påverkas av många faktorer, från diet till klimat, från arbetsförhållanden till kosmetika. Ansiktets hud bör behandlas av kosmetolog alltid då årstiderna ändras, även ifall det inte skulle synas några föroreningar på huden. På så sätt kan man ännu effektivare förebygga hudens åldrande.

Till den klassiska ansiktbehandlingen hör rengöring av huden, peeling, massage, mask samt krämer passande för huden.

PLUS-behandling till ansiktsbehandlingen (+30min/tillägg)

  • Putsande av ögonbryn samt färgning av bryn och fransar
  • Intensiv behandling av läppar och O-området (peeling, mask och massage)
  • Intensivvård av huden runt ögonen (varsam peeling, mask och massage)
  • Vaxning av ansiktshår

Seriebehandling av ansikte 5x60min

Klassisk ansiktsbehandling som en fem gångers serie. Ca en gång i veckan utförd behandling där vår kosmetolog undersöker din hud och hittar den bäst passande behandlingen för just din hy. Med seriebehandlingen får du snabbt magnifika resultat och är även i sin mångsidighet en utmärkt present. Alla fem behandlingsgånger ska användas inom två månader från det första besöket.


Rengörande ansiktsbehandling 60 min

Den rengörande ansiktsbehandlingen är ämnad för oren hud. Under behandlingen rengörs huden grundligt och på så vis försöker man balansera och hjälpa hudens förnyelse. Till behandlingen hör rengöring av huden, peeling, mekanisk rengöring, mask samt krämer utvalda för den egna huden.


Lyxig ansiktsbehandling 75 min

Den lyxiga ansiktbehandlingen passar dig som vill ha en stund där du får stänga ögonen och bara njuta! Detta är även en utmärkt gåva för någon man håller kär. Till den lyxiga behandlingen hör rengöring av huden, peeling, längre massage, mask samt krämer passande för den egna huden.


Dekolletage-behandling

Dekolletaget är ett område av vår hud som oftast glöms bort, fastän dess hud behöver samma omvårdnad som huden i vårt ansikte. Därför har vi skapat en alldeles egen behandling för dekolletaget som inkluderar rengöring av hals och dekolletage, peeling, massage, mask och halskräm.