Microblading- och pigmenteringstjänster.

Till våra tjänster hör Microblading av ögonbryn, Yumi lashes permanentböjning av ögonfransar samt laminering av ögonbryn.

Tjänsterna för permanent makeup påbörjas alltid med en noggrann konsultation där vi går igenom kundens preferenser, önskemål, ansiktsformer samt hudtyp.

Microblading

Microblading, dvs. formgivning av ögonbryn, hjälper dig få en hållbar form på dina ögonbryn. Du kan få permanenta ögonbryn i allt från en fullständigt naturlig look, till en mer framstående look. Första behandlingen tar 2-2,5 timmar (inkluderar planering och noggranna mätningar). Microblading priset inkluderar alltid även en förstärkande behandling 1-2 månader efter den första behandlingen. Hållbarhet ca 10-12 mån varefter ett årligt underhåll rekommenderas.

Microblading är en modern halvpermanent tatuering. Ögonbrynen formas med en hårteknik med hjälp av knivblad och pigment. Slutresultatet ser alltid ut som ett äkta ögonbryn. Ett naturligt och icke-sminkat ögonbryn. Behandlingen behöver förstärkning 4-8 veckor efter den första behandlingen. 

Microblading + Shading

Som tillägg till Microblading behandlingen är det möjligt att göra en Shading, dvs. skuggning, genom att sätta till pigment även i huden mellan hårstråna. Slutresultatet beror på mängden Shading och genomförandet, endera så att ögonbrynet hålls väldigt naturligt eller ser mer sminkat ut. Fungerar väldigt bra för att täcka en gammal pigmentering, för att korrigera en ögonbrynsform eller t.ex. om egna ögonbryn saknas nästa helt och hållet. Genom att sätta till Shading är slutresultat mer naturligt än själva Microbladingen och ger brynen ett tredimensionellt utseende.

Microblading underhåll

Microblading kräver underhåll ca en gång i året. Årsunderhållets pris inkluderar max. en 2h behandling. Ifall det gått längre tid sedan microbladingen och ögonbrynen bleknat så att mätningar och modell måste göras om från början och kräver mer förstärkning än en vanlig behandling går priset enligt den ursprungliga microbladingen (inkl. förstärkning). Ifall du behöver uppfixning av formen av dina gamla microbadade ögonbryn görs det enligt timtaxa. Priserna hittar du i vår prislista.


Permanent böjning av ögonfransar och laminering av ögonbryn

Yumi Lashes -permanent böjning och färgning av ögonfransar

Istället för en vanlig franspermanent böjer Yumi Lashes fransarna uppåt och ger dina fransar längd, höjd och volym och får så dina fransar att se längre och tjocka ut. Lyfter fram dina ögons naturliga skönhet med en unik permanent böjning och färgning av dina fransar.

Behandlingen förbättrar utseendet på dina egna naturliga fransar, utan förlängningar eller lim. Behandlingens resultat håller 8-10 veckor, vilket är den normala livslängden på ögonfransar. Behandlingen görs om med 8-12 veckors mellanrum.


Laminering och färgning av ögonbryn

Vid laminering av ögonbryn bearbetas brynens egen textur så att de är lättare att forma. Vid laminering lyfts hårstrået från roten och brynen ser på så vis tjockare och mer spektakulära ut. På detta sätt ser ögonbrynen vara välvårdade ut för en längre tid. I samband med behandlingen kan ögonbrynen även formas och färgas. Laminering av ögonbryn kan göras på nytt med minst 8 veckors mellanrum. Lamineringen görs normalt på nytt med ca 8-12 veckors mellanrum.