Tuotteet.

Panostamme Cavassa laadukkaaseen ja laajaan tuotevalikoimaan, jotta voimme löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänen hiuksiinsa, hiuspohjaansa ja tarpeisiinsa sopivat tuotteet.

Valitsemme tuotevalikoimamme tarkoin, sillä meille on tärkeää, että voimme seistä jokaisen tarjoamamme tuotteen takana.

Hiustuotesarjoista löydät meiltä seuraavat brändit: Sebastian Professionals, System Professional, Eimi, Olaplex ja Nioxin.

Meikkipuolen tuotesarjamme on ylellinen Diego Dalla Palma. Jotta pystymme takaamaan huipputulokset värjäystöissämme, käytämme ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia värituotteita. Päävärisarjamme ovat Wella Professionals ja Sassoon Professionals. Lisäksi käytössämme ovat Elumenin, Sebastian Professionalin sekä Four Reasonsin Color Mask suoravärituotteet.


Löydät tuotteet myös verkkokaupastamme!


Voit ostaa itsellesi sopivat tuotteita myös paikan päältä kampaamostamme.


Sebastian Professional syntyi visiosta kauneudesta ilman rajoja. Tämän brändin tekijät ajattelevat laatikon ulkopuolelta, eivätkä pelkää toteuttaa itseään tai luoda uusia ideoita.


System Professionalin tuotekehityksen ohjenuorana on aina ollut se, kuinka hiuksissa luontaisesti olevia ainesosia voidaan hyödyntää hiustuotteiden toiminnallisuuden parantamiseen sekä arjen hiusongelmien ratkaisemiseen.


EIMI on Wellan tuotesarja, joka mahdollistaa yksilöllisiä tyylejä. Ilmaise itseäsi, todellista sinua, myös tyylilläsi.


Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.


Nioxin on ohuiden ja ohenevien hiusten asiantuntija – yksi päänahan ja hiusten terveyden johtavia tuotemerkkejä.


Diego Dalla Palma on alansa johtaja italialaisessa kauneudessa ja tunnettu suurelle yleisölle asiantuntevuudestaan sekä eleganssistaan. Kiehtova yhdistelmä tieteellistä tuotekehitystä ja epätavanomaista kauneutta ihailevaa ajatusmaailmaa.


Wella on luonut hiusalan innovaatioita jo yli 130 vuotta, tarjoten ratkaisuja, jotka päästävät hiusalan ammattilaisten luovuuden vapaaksi.


Värejä, hoitoja ja viimeistelytuotteita – Sassoon Professional on salonkituotteiden eliittiä, joka tarjoaa ensiluokkaisen tuloksen kaikenlaisille hiuksille.


Elumen jakaa kampaajien vahvan intohimon hiusalaa kohtaan. Tuotteet ovat tarjolla vain yrityksen yhteistyösalongeille.


Color Mask on innovatiivinen tuotesarja, johon sisältyy väriä ylläpitävä shampoo, sävyttävä hoitoaine sekä intensiivisesti sävyttävä suoraväri.