Ihanaa, että olet löytänyt Cavan upouuteen verkkokauppaan! Tiesithän, ettei tämä ole mikä tahansa kauneudenalan verkkokauppa, vaan jotain paljon enemmän?

Olemme huomanneet työssämme, kuinka loputon määrä tuotteita markkinoilla on hiustenhoitoon ja kauneuteen liittyen. Yhden trendin lopahtaessa on monta muuta puskemassa tilalle, ja uusia brändejä ilmestyy jatkuvasti tuomaan lisänsä jo valmiiksi laajaan tarjontaan. Meiltä kysytään todella usein neuvoa siihen, kuinka löytää omaan hiuslaatuun sopivat tuotteet ja kuinka niitä oikeasti käytetään. Joskus maailman paras trendituote tekee nimittäin omista hiuksista kaikkea muuta kuin upeat, ja vääränlaisten tuotteiden käytön vahinkoja voidaan joutua korjaamaan pitkäänkin.

Enemmän kuin verkkokauppa

Idea Cavan verkkokaupasta syntyi, kun mietimme tapaa tuoda rautainen kampaamo- ja kauneusalan osaamisemme entistä monipuolisemmin ihmisten saataville. Halusimme tehdä omille hiuksille sopivien tuotteiden löytämisestä ja tilaamisesta mahdollisimman helppoa – ilman, että omalta kotisohvalta tarvitsee lähteä välttämättä yhtään mihinkään. Siksi loimme luotettavan alustan, josta löydät vastauksia kysymyksiin, joita kampaamomme asiakkaat usein pohtivat. Yleisesti tarjolla olevien vinkkien lisäksi voit aina ottaa meihin yhteyttä, mikäli haluat vielä henkilökohtaisempaa arviota tuotteiden sopivuudesta.

Myymme verkkokaupassamme ammattilaiskäyttöön suunniteltuja, mutta kotikäyttöön sopivia tuotteita, jotka olemme todenneet työssämme toimiviksi. Jokaisen verkkokaupan tuotteen takana on vahva ammattilaisen suositus, emmekä myy tuotteita, joiden takana emme aidosti seiso. Tämä tarkoittaa myös sitä, että meillä on hyvä tuntuma siihen, kuinka tuotteet toimivat käytännössä. Emme lue ohjeita pelkästään purkin kyljestä, vaan osaamme antaa käytännössä hyviksi havaitut vinkit, joiden avulla tuotteen avulla saa parhaan lopputuloksen.

Paraskaan tuote ei toimi, jos ei sitä osaa käyttää

Ei riitä, että ostaa hyvän tuotteen, vaan sitä pitää osata myös käyttää oikein. Harmittavan usein käy niin, että kylpyhuoneessa on kasapäin upeita tuotteita, mutta niitä käytetään väärin tai käyttö jää kokonaan, koska homma tuntuu vaivalloiselta. Tällöin asiakas menettää rahaa ja hyvät tuotteet menevät hukkaan. Pahimmillaan asiakkaalle jää mielikuva, että laadukkaat kampaamotuotteet ovat vain rahanhaaskausta, vaikka niistä voisi olla valtavasti apua terveiden ja kauniiden hiusten ylläpidossa. Meille on tärkeää, että ostamasi tuotteet ovat aidosti hyödyksi ja päätyvät säännölliseen käyttöön hiustesi hyväksi.

Tässä päästäänkin verkkokauppamme ytimeen: autamme sinua valitsemaan juuri itsellesi sopivat tuotteet ja tarjoamme ammattilaisten vinkit niiden käyttöön. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jaamme sivustollamme selkeät ammattilaisten vinkit tuotteiden valintaan ja käyttöön liittyen. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos jokin tuotteissa mietityttää. Mietitään sen jälkeen yhdessä, millaiset tuotteet ovat juuri sinun hiuksillesi sopivat ja arjen rutiineihisi parhaiten istuvat.

Me tahdomme olla edelläkävijä omalla alallamme. Tuomme Cavaan jatkuvasti uusia ulottuvuuksia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisemmin lisäarvoa. Verkkokaupastamme löydät tällä hetkellä laadukkaat ammattilaistuotteet hiusten- ja parranhoitoon sekä meikkaukseen. Tulemme jatkossa päivittämään blogiimme säännöllisesti ajankohtaista uutta sisältöä: vinkkejä, trendejä ja hyödyllistä tietoa hiusten- ja kauneudenhoitoon liittyen. Mistä aiheista sinä haluaisit täällä lukea?

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiamme ja ostoksille verkkokauppaan – olemme luottokampaamosi myös kotisohvalla!