Meikki- ja hiuskoulut.

Järjestämme kuplivat kauneusteemaiset asiakastilaisuudet kaveri- ja työporukoille.

Omalle ryhmälle suunniteltu tilaisuus sopii mainiosti vaikkapa pikkujouluihin tai polttareihin.

Voimme järjestää esimerkiksi kampaus- tai meikkausopastuksen ryhmänne toiveiden mukaan. Räätälöimme aina tilaisuuden ryhmän mukaan – mahdollisuudet ovat loputtomat!

Voit myös varata koko Cavan ja Cavalaiset käyttöösi vaikkapa juhliin valmistautuessa. Parhaimmat tilaisuudet syntyvät, kun pääsemme ajoissa suunnittelemaan tilaisuuden sisältöä yhdessä. Ota siis yhteyttä, niin mietitään juuri teidän ryhmällenne sopiva tilaisuus.

Meikkikoulumme on suosittu tapa oppia meikkauksen salat

Jokainen meikkikoulu räätälöidään osallistujien toiveiden mukaan.

Meikkikoulu sisältää:
– Ammattilaisen antamat väri- ja tuotesuositukset
– Meikin toteutus itse tehden ammattilaisen opastamana
– Vinkit päivämeikkiin
– Vinkit Iltameikkiin
– Koulun yhteydessä Diego Dalla Palma meikit -10%

Hinnat:

2 hlö 160€
3-4 hlö 200€
5-8 hlö 260€

Meikkikoulu toimii myös oivana ohjelmana polttareihin, tyky-päiviin tai vaikka etkoille. Ryhmämeikkikouluissa (Max 8hlö) pääsette jokainen toteuttamaan meikin itsellenne ammattilaisen auttaessa teitä vaihe vaiheelta.

Jos ryhmänne on yli kahdeksan henkilöä, meikkikoulussa meikkitaiteilija toteuttaa meikin yhdelle teistä (esim. päivänsankari/morsian), käyden meikin vaihevaiheelta läpi luentomaisesti ryhmän kanssa. Näin toteutetun meikkikoulun hinta on 95€ + 10€/hlö.

Palveluvalikoimastamme löytyy myös henkilökohtainen meikkiopastus, jossa pääset syventymään erityisesti omiin haasteisiisi meikkauksessa. Meikkiopastuksessa ammattilainen tekee sinulle meikin alusta loppuun käyden meikin teon vaihe vaiheelta läpi, etsien myös juuri sinulle sopivat tuotteet ja sävyt. Meikkiopastuksessa pääset aina esittämään toiveesi, mihin meikin osa-alueeseen erityisesti toivoisit oppia. Opastuksen yhteydessä saat aina kaikista meikki-ostoksistasi -10%.