Kosmetologipalvelut.

Kosmetologi palvelumme vievät sinut hetkeksi pois arjen ajatuksista, rauhoittaen kehoa ja mieltä.

SPA Jalkahoito 90min

Jalkahoitomme on ihana valinta väsyneille jaloille, jotka kaipaavat rentoutusta. Jalat käsitellään hoidossa varpaista sääriin. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, siistiminen (raspaus, kynsien leikkaus ja viilaus), kuorinta, hieronta, naamio sekä kynsien lakkaus asiakkaan halutessa.

Huomioithan, että hoito ei sovi sinulle, mikäli jaloissasi on syviä halkeamia, tulehdustila, sientä tai muu tarttuva sairaus.


Käsihoito 45-60min

Käsihoidossa kosmetologi kaunistaa kätesi rentouttavan hieronnan kera. Käsihoito on kätevän kompakti hemmotteluhoito arjen keskellä tai hyvä täsmähoito ennen tärkeää tilaisuutta, jossa kauniit kädet tuovat itsevarmuutta. Hoitoon sisältyy kynsien viilaus, käsien kylvetys, kynnen ja kynsinauhojen siistiminen sekä hieronta. Asiakkaan halutessa lakkaamme myös kynnet.  


SPA Käsihoito 90min

Mikäli kätesi kaipaavat astetta kattavampaa hemmottelua, on laajempi käsihoitomme nappivalinta. Hoidon aikana siistimme ja kosteutamme kädet kokonaisvaltaisesti. Hoitoon sisältyy kynsien viilaus, käsien kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta ja hieronta, naamio sekä kynsien lakkaus.


Klassinen kasvohoito 60 min

Kasvojen ihon kuntoon vaikuttavat monet tekijät aina ruokavaliosta ilmastoon ja työolosuhteista kosmetiikkatuotteisiin. Kasvojen iho olisi hyvä hoitaa kosmetologilla aina vuodenaikojen vaihtuessa, vaikka iholla ei näkyisi isompia epäpuhtauksia. Näin voidaan ehkäistä tehokkaasti ihon ikääntymistä.

Klassiseen kasvohoitoomme sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, hieronta, naamio sekä yksilöllisesti ihon tarpeisiin valitut voiteet.

PLUS-hoitona kasvohoitoon (+30min/lisäys)

  • Kulmien siistiminen sekä kulmien ja ripsien värjäys
  • Huulten ja O-alueen tehohoito (kuorinta, naamio ja hieronta)
  • Silmänympärysihon tehohoito (hellävarainen kuorinta, naamio, hieronta)
  • Kasvokarvojen poisto sokerilla

Sarjahoito kasvoille (5x 60 min)

Klassinen kasvohoito viiden kerran sarjana. Noin kerran viikossa suoritettava hoito, jossa kosmetologimme tutkii ihosi ja löytää sopivimman hoidon juuri sinulle. Hoitosarjalla saa upeita tuloksia nopeasti ja on monipuolisuudessaan myös loistava lahjaidea. Kaikki viisi hoitokertaa on käytettävä kahden kuukauden sisällä ensimmäisestä hoitokerrasta.


Puhdistava kasvohoito 60 min

Puhdistava kasvohoito on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle. Hoidon aikana iho puhdistetaan perusteellisesti, pyrkien tasapainottamaan ja tukemaan ihon uudistumista. Hoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio sekä kosmetologin yksilöllisesti ihon tarpeisiin valitsemat voiteet.


Hemmotteleva Kasvohoito 75min

Hemmotteleva kasvohoito sopii erinomaisesti silloin, kun haluat sulkea silmät ja vain nauttia! Tämä on myös mainio idea lahjaksi läheiselle. Hemmottelevaan hoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, pitkä hieronta, naamio sekä yksilöllisesti ihon tarpeisiin valitut voiteet.


Dekoltee-hoito 60min

Dekoltee on ihomme alue, joka jää usein vähälle huomiolle, vaikka sen iho kaipaa samanlaista huolenpitoa kuin kasvojenkin iho. Tämän vuoksi olemme luoneet dekolteelle aivan oman hoidon, johon sisältyy kaulan ja dekolteen puhdistus, kuorinta, hieronta, naamio sekä kaulavoide.


Kokovartalo hoito 90min

Tämä ihana syvärentouttavahoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa, poistaa kuona-aineita, ehkäisee selluliitin syntymistä ja tehokosteuttaa ihon kauttaaltaan. Hoito sisältää ihon kuivakuorinnan, rentouttavan kokovartalohieronnan sekä ihon kosteutuksen. Tämän hoidon jälkeen tunnet koko vartalosi ihon pehmeäksi, hehkuvaksi sekä kosteutetuksi.


Geelilakkaus

Geelilakka, toiselta nimeltään kestolakka on erinomainen keino pitää kynnet aina helposti kauniina. Kestolakka näyttää täysin tavalliselta kynsilakalta, mutta sen kesto kynnessä on jopa kolme viikkoa, sillä se kovetetaan kynteen UV-valolla. Kestolakkauksissamme käytämme erittäin laadukkaita O.P.I geelilakkoja, joista meillä on kattava valikoima eri värejä valittavanasi. Huoltoa suosittelemme kestolakoille kolmen viikon välein, jolloin lakka poistetaan ja vaihdetaan uuteen. Voit myös halutessasi valita lisäpalveluna koristelun kynsiin tai vaikkapa ranskalaisen manikyyrin.


Sokerointi

Vartalosokeroinnissa lämpimän sokerinmassan ja oikean tekniikan avulla saadaan poistettua ihokarvat hellävaraisesti ja tehokkaasti, vähentäen samalla karvan kasvua. Sokeroinnissa karva poistetaan myötäkarvaan, jolloin karva ei katkea, eikä karvatuppi ärsyynny. Sokeroinnin tuloksena on karvaton, pehmeä ja samettinen iho!
Tulethan käsittelyyn vain terveellä iholla ja pukeudu löysiin vaatteisiin, jotka eivät hankaa ihoa! Sokerointikäynnilläsi saat kattavat ohjeet kotihoitoon.