Microblading-, kulmienlaminointi- ja ripsipermanenttipalvelut.

Palveluihimme kuuluvat kulmien Microblading, Yumi lashes ripsien kestotaivutus -palvelut sekä Kulmien laminointi.

Microblading aloitetaan aina tarkalla konsultaatiolla, jossa käydään läpi asiakkaan mieltymykset, toiveet, kasvonmuodot ja ihotyyppi.

Microblading

Microblading eli kulmamuotoilu, auttaa saamaan pysyvän muodonkulmakarvoihin. Voit saada pysyvät kulmat täysin luonnollisen näköisistä kulmista aina näyttäviin kulmiin. Ensimmäinen hoito kestää 2- 2,5 tuntia (sisältää suunnittelun ja tarkat mittaukset). Microblading hinta sisältää aina myös vahvistuskäsittelyn 1-2 kuukauden kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Pysyvyys noin 10-12kk, jonka jälkeen vuosihuolto on suositeltavaa.

Microblading on kulmien nykyaikainen puolipysyvä tatuointi. Kulmat muotoillaan karva-tekniikalla terän ja pigmentin avulla. Lopputulos on kuin aito kulmakarva. Luonnollinen ja ei meikatun näköinen kulmakarva. Käsittely vaatii vahvistuksen 4-8 viikkoa ensimäisestä käsittelystä.

Microblading + Shading

Microblading käsittelyyn on mahdollista tehdä lisäksi Shading eli varjostus lisäämällä pigmenttiä myös karvojen väliin ihossa. Lopputulos vaihtelee Shadingin määrän ja toteutuksen mukaan, pysyen joko erittäin luonnollisena tai ollen jo meikatumman näköinen. Toimii erittäin hyvin vanhan pigmentoinnin peitossa, kulman muodon korjaamisessa tai esimerkiksi jos omia kulmakarvoja ei ole juuri ollenkaan. Shadingia lisäämällä lopputulos on luonnollisempi kuin pelkkä Microblading, tuoden kulmiin kolmiulotteisuutta.

Microblading huolto

Microblading vaatii huoltoa noin kerran vuodessa. Vuosihuolto hinta sisältää max. 2h käsittelyn. Jos microbladingista on kulunut jo enemmän aikaa ja kulmat ovat jo haalistunut siten, että mittaukset ja malli joudutaan tehdä alusta ja vahvistusta tarvitaan enemmän kuin yhden käsittelyn verran, menee hinta alkuperäisen microblading hinnan mukaan (sis. vahvistuksen). Jos kaipaat vanhoihin microblading kulmiisi fixausta esimerkiksi muotoon, tehdään se tuntiveloituksella. Hinnat löydät hinnastostamme.


Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus ja värjäys

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi Lashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestovärillä.

Käsittely parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä, ilman pidennyksiä tai liimaa. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely uusitaan 8-12 viikon välein.


Kulmien laminointi ja värjäys

Kulmakarvojen laminoinnissa muokataan karvan omaa tekstuuria siten, että se on helpommin muotoiltavissa. Laminoinnissa kohotetaan oman karvan tyvi, jolloin kulmista tulee paksumman näköiset, näyttävämmät ja tuuheammat. Tällä tavoin kulmakarvat pysyvät pitkään huolitellun näköisinä. Käsittelyn yhteydessä kulmat myös muotoillaan ja värjätään. Kulmien laminointi voidaan tehdä uudelleen vähintään 8 viikon välein. Laminointi uusitaan normaalisti noin 8-12 viikon välein.