Microblading-, kestopigmentointi-, kulmienlaminointi- ja ripsipermanenttipalvelut.

Palveluihimme kuuluvat kulmien Microblading, huulien, silmänrajausten ja kulmien kestopigmentointi, Yumi lashes ripsien kestotaivutus -palvelut sekä Kulmien laminointi.

Microblading ja kestopigmentointi aloitetaan aina tarkalla konsultaatiolla, jossa käydään läpi asiakkaan mieltymykset, toiveet, kasvonmuodot ja ihotyyppi.

Microblading

Microblading eli kulmamuotoilu, auttaa saamaan pysyvän muodonkulmakarvoihin. Voit saada pysyvät kulmat täysin luonnollisen näköisistä kulmista aina näyttäviin kulmiin. Ensimmäinen hoito kestää 2 tuntia (sisältää suunnittelun ja tarkat mittaukset). Microblading hinta sisältää aina myös vahvistuskäsittelyn 1-2 kuukauden kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Pysyvyys noin 10-12kk, jonka jälkeen vuosihuolto on suositeltavaa.

Microblading on kulmien nykyaikainen puolipysyvä tatuointi. Kulmat muotoillaan karva-tekniikalla terän ja pigmentin avulla. Lopputulos on kuin aito kulmakarva. Luonnollinen ja ei meikatun näköinen kulmakarva. Käsittely vaatii vahvistuksen 6-8 viikkoa ensimäisestä käsittelystä.

Microblading huolto

Microblading vaatii huoltoa noin kerran vuodessa. Vuosihuolto hinta sisältää max. 2h käsittelyn. Jos microbladingista on kulunut jo enemmän aikaa ja kulmat ovat jo haalistunut siten, että mittaukset ja malli joudutaan tehdä alusta ja vahvistusta tarvitaan enemmän kuin yhden käsittelyn verran, menee hinta alkuperäisen microblading hinnan mukaan (sis. vahvistuksen). Jos kaipaat vanhoihin microblading kulmiisi fixausta esimerkiksi muotoon, tehdään se tuntiveloituksella. Hinnat löydät hinnastostamme.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kevyt kosmeettinen tatuointitoimenpide, joka tehdään kestopigmentointiin tarkoitetulla koneella, vieden väriä ihon pintakerroksiin. Kestopigmentoinnilla voi tehdä eyelinereita, shadow kulmia, sekä huulten rajauksia ja sävytyksiä. Kestopigmentointi sopii erityisesti ihmisille, jotka haluavat helpotusta arjen rutiineihin, tai eivät voi meikata esimerkiksi urheilemisen vuoksi haluamallaan tavalla. Toimenpiteen on tarkoitus korostaa kauniisti kasvojen luonnollisia piirteitä. Ensimmäinen hoito kestää 2-3h (sisältää suunnittelun ja tarkat mittaukset). Kestopigmentoinnin hinta sisältää aina myös vahvistuskäsittelyn 2-3 kuukauden kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Pysyvyys vaihtelee, ihotyypistä ja käsittelytavasta riippuen, kahdesta vuodesta useampaan vuoteen. Vuosihuoltoa suositellaan, kun tehdyn käsittelyn muoto tai sävy alkavat haalistua iholla. Vuosihuolto ei sisällä vahvistuskertaa.

Huulten kestopigmentointi

Huulten kestopigmentoinnissa työstetään ihoon pigmenttiä, jolla rajataan huulten muoto tarkemmin esille ja sävytetään huulten ihon sävyä, taittamalla esimerkiksi kylmiä sävyjä piiloon ja antamaan huulille ehostetumpaa fiilistä. Huulten pigmentointiin varataan aikaa 3h ensimmäiselle kerralle.

Shadow -kulma

Shadowkulmien pigmentoinnilla saadaan aikaiseksi meikatumpi, mutta luonnollinen ja pehmeä muoto kulmakarvoille. Tekniikka käy hyvin kaikenlaisille kulmatyypeille, eikä ole väliä, onko sinulla kuinka paljon omia kulmakarvoja entuudestaan. Lopputuloksena saat huolitellut ja ehostetun näköiset kulmat! Ensimmäiseen pigmentointikertaan varataan 2 tuntia.

Eyeliner kestopigmentointi

Silmien klassisessa rajauksessa korostetaan silmien luonnollista muotoa ja tuodaan katseeseen syvyyttä. Ensimmäiseen pigmentointikertaan varataan 2h.

Kestopigmentointien vahvistaminen


Jos et ole laittattanut aikaisempia pigmentointejasi meillä, vaan tulet vahvistamaan jonkun muun tekemiä pigmentointeja, olet meille uusi asiakas. Tällöin sinun tulee varata aika sen mukaisesti.

On myös tärkeää ymmärtää, että markkinoilla on laadultaan ja raaka-aineiltaan erilaisia pigmenttejä. Se, että alla on jo olemassa jotakin väriä, on lähtökohtaisesti tekijälle haastavampi tilanne kuin silloin, jos pohja on puhdas tai siellä on käyttämämme tuotemerkin pigmenttiä.

Korjaus ei ole sama asia kuin vahvistus.


Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus ja värjäys

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi Lashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestovärillä.

Käsittely parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä, ilman pidennyksiä tai liimaa. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely uusitaan 8-12 viikon välein.


Kulmien laminointi ja värjäys

Kulmakarvojen laminoinnissa muokataan karvan omaa tekstuuria siten, että se on helpommin muotoiltavissa. Laminoinnissa kohotetaan oman karvan tyvi, jolloin kulmista tulee paksumman näköiset, näyttävämmät ja tuuheammat. Tällä tavoin kulmakarvat pysyvät pitkään huolitellun näköisinä. Käsittelyn yhteydessä kulmat myös muotoillaan ja värjätään. Kulmien laminointi voidaan tehdä uudelleen vähintään 8 viikon välein. Laminointi uusitaan normaalisti noin 8-12 viikon välein.