Prislista.

CAVAs prislista uppgörs av tre olika expertisnivåer:

  • Stylists är jämförelsevis unga aktörer som har visat exceptionell talang vad gäller hårstyling och kundservice. Våra stylister är utbildade frisörer med utmärkta betyg.
  • Senior Stylists är begåvade proffs med mångsidig erfarenhet som har en stor passion för sitt arbete och för utvecklingen av sitt professionella kunnande. Våra Senior Stylists har minst fem års erfarenhet inom hårbranschen.
  • Våra Master Stylists utvecklar och upprätthåller sina professionella kunskaper genom konstant utbildning. Master Stylists är experter med lång erfarenhet inom hårbranschen. Våra Master Stylists har minst tio års erfarenhet.

Klippning

(sis. Hiustenpesu, päähieronta, hiusten muotoonviimeistely)


Färgbehandling


Färgpaket

Färgbehandlingens pris baserar sig på behandlingens tid samt mängden färgmassa som används.
Ifall du vill ha en mer specifik prisbedömning av tjänsten kan du ringa oss eller besöka oss på plats. Vi går gärna igenom din tjänst och ditt hårs nuvarande status samt ger dig en individuell prisbedömning. Vi ger inte prisbedömningar vi e-post.


Uppsättning / Hårstyling


Behandlingar


Ansiktsbehandlingar


Sminkning


Kosmetologtjänster


Microblading, ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Microbladingin hinnat sisältävät ensimmäisen vahvistuksen alle 2kk laitosta.


Rabatter & villkor för avbokning

Studierabatt om klippningar och färgbehandling sekä microbladingpalveluista -15 %!

Rabatterna gäller normalprissatta tjänster om klippningar och färgbehandling. Kan inte kombineras med andra rabater eller erbjudanden.

Om du får förhinder, avboka din tid senast dagen före den avtalade tidpunkten. Vi förbehåller oss rätten att fakturera 50% för de tjänster som avbokats på samma dag eller som inte alls avbokats.


Alla priser är inklusive moms 24%. Vi behåller rätten till ändringar.