Cava teamet.

Vi på Cava är förenade av en kärlek för skönhet och skönhetsvård.

Vi är ett gäng av skönshetsbranschens proffs med en äkta passion för arbetet och vilja att utveckla sig själv och sitt kunnande kontinuerligt. Bekanta dig mer med oss på denna sida!

NINNI

Master Stylist


Ninni är Cavas ägare och ställets boss.

Ninni är en frisör och make-up -artist som verkat i branschen sedan år 2006. Ninni har fördjupat sitt kunnande inom skönhetsbranschen vid Yrkeshögskolan Laurea och blev färdig estenom 2015.

Ninni inspireras av att följa de växlande trenderna, av hårbranschens stjärnor, av kunderna och förstås av sina kunniga kollegor. Ninni fungerar nu för tiden främst inom administrativa uppgifter samt som Trainee stylisternas handledare.


ANNA

Master Stylist

Anna är ett proffs med gedigen erfarenhet; utbildad frisör, make-up -artist och estenom.

Anna har fungerat i branschen sedan år 1997. Förutom salongsarbete har Anna länge fungerat som lärare i hårbranschen och i make-up.
Till sin personlighet är Anna glad och positiv. Anna älskar speciellt att klippa hår, vilket också syns i hennes arbete. Med sin erfarenhet gör Anna helheter för såväl hår som make-up och alltid med oklanderlig kvalitet. Att skapa imponerande frisyrer och sminkningar hör till Annas specialkunnanden.


MAARIT

Master Stylist

Maarit har ett finslipat kunnande inom branschen.

Maarit har fungerat i branschen sedan år 1981. Hennes passion är att skapa fantastiska klippnings- och färgningshelheter.


MINNA

Master Stylist

Minna är specialiserad på frisyrer och sminkningar.

Minna har fungerat i branschen sedan år 2007. I sitt arbete försöker hon alltid vara närvarande och noggrant lyssna på kundens tankar och önskemål. För Minna är det viktigt med hög kvalitet och det är en sak hon aldrig prutar på.
Minna är specialiserad på brudar och till hennes favoritarbeten hör helt klart frisyrer och sminkningar.


ANI

Master Stylist

Ani är en hårstylist och makeup-artist hängiven åt sitt arbete sedan år 2012.

Ani är mycket dedikerad till sitt arbete och vill alltid föra sitt kunnande vidare. Bland sina favoritarbeten nämner hon speciellt blekningsarbeten och sminkningar. Därtill tycker hon det är underbart att göra stora förändringar både vad gäller klippstil och färgningar.
Till sin personlighet är Ani glad och humoristisk, det blir definitivt inte tråkigt i Anibananis stol. När Ani konsulterar sin kund försöker hon alltid förverkliga kundens önskemål genom att ge förslag och planera en helhet som passar kunden.


EMILIA

Senior Stylist

Emilia är en frisör som älskar polkafrisyrer och slingor.

Emilia har arbetat i hårbranschen sedan år 2012. Hon njuter speciellt mycket av att planera helheter. Emilia utvecklar sig själv aktivt genom utbildningar och till hennes speciella styrkor hör att kunna möjliggöra kundernas behov och önskemål i praktiken, genom ett kundnära arbete.


HENNI

Senior Stylist

Henni är en glad kundbetjänare och frisör som verkat i branschen sedan år 2007.

Henni är en glad frisör som noggrant koncentrerar sig på sitt jobb. Hon lyssnar noggrant på kundens önskemål och föröker hitta det bästa individuella slutresultatet. Till hennes favoritarbeten hör att göra frisyrer.


HILDA

Master Stylist

Hilda är ett lättsamt och roligt proffs i hårbranschen

Hilda fixar hår med hela sitt hjärta och älskar att möta människor som människor. För Hilda är det viktigt att kunden får njuta av upplevelsen och alltid känner sig välkommen i hennes stol, precis som kunden är.
Hilda älskar mest att skapa underbara helheter för håret genom att använda olika tekniker för slingor och färger. Att utveckla sitt kunnande och sig själv är väldigt viktigt för Hilda.


JULIA

Senior Stylist

Julia är en frisör som inte prutar på noggrannhet eller slutresultat.

Julia har fungerat i branschen sedan år 2015. En positiv kundupplevelse är speciellt viktigt för Julia. Julia är speciellt intresserad av formlära, och därför är olika barberingar och frisyrer denna kvinnas passion. Vad gäller färger älskar Julia att förverkliga ljusa färgningar samt krävande blekningsarbeten.


MINJA

Stylist

Minja är en kreativ och visuell make-up -artist samt ett proffs inom hårbranschen.

Minja har gjort make-up -arbeten såväl för föreställningar, katalogfotograferingar samt teater- och operaproduktioner. Minja har sedan våren 2019 arbetat heltid som frisör och Minja har utvecklat en gedigen erfarenhet av kundarbete. Minja blev färdig frisör våren 2020 med toppenbetyg.
Minja är hemma från Österbotten och beskriver sig själv som en livlig drömmare som gärna lär känna nya människor. Minja har alltid älskat vackra saker och varit visuellt noggrann. Hon älskar sitt arbete där hon får använda sin kreativitet, visuella intryck och interaktion med människor. Som sina favorituppgifter nämner Minja fina frisyrer, sminkningar och barberingar.


JUULI

Microblading Artist / Stylist

Juuli är Cavas egna adept vad gäller hårarbete samt en certifierad microblading artist.

Juuli har jobbat på Cava sedan år 2018 och blivit färdig frisör på läroavtal. Juuli är vårt teams kreativa multitalang som har visat sig vara en speciellt duktig skapare av frisyrer. Juuli följer aktivt trender och är alltid den första som vet om modets nya vindar.
Juuli skapar professionellt moderna microbladings med Swiss Colors rena, hypoallergeniska pigment. Till Juulis tjänsteutbud hör därtill laminering av ögonbryn (Brow Lift) samt permanentböjning av ögonfransar (Yumi lash lift).


NANNA

Kosmetologi / Make-up Artist

Nanna är en make-up -artist med utmärkt öga för färger samt kosmetolog.

Nanna har erfarenhet av branschen från närmare tjugo år. Hennes passion för branschen har inte minskat under åren utan hon vill fortfarande lära sig nytt och utbildar sig själv aktivt.
Nanna har sålt kosmetik i över 15 år, så hon har en väldigt bred kunskap om produkter och om såväl smink som kosmetik i det hela. Hon gör gärna sminkhandledning och t.ex. hennes kundkvällar har varit superpopulära. I hennes arbete som kosmetolog är det viktigt för henne att erbjuda kunderna en så avslappnad stund som möjligt.


ANNIKA

Stylist

Annika är en frisör som utbildat sig med toppenbetyg.

Annika är en frisör som blivit färdig år 2020. Hon är en positiv kundbetjänare som enkelt får kunden att känna sig som hemma. Hon utmanar gärna sig själv och hon brinner för att utveckla sin professionella kunnande.